Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Политоложка хвърли бомба: В момента тече подготовката за падането на това правителство

"Мантрата, че никой коалиционен партньор нямал интерес от предсрочни избори е плод на експертите с абонамент към грешните прогнози".

Това каза политологът Марая Цветкова в интервю за fakti.bg.

"В момента тече подготовката за падането на това правителство. Сега всички са срещу "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Останалите партии са си разпределили добре задачите и методите на работа", посочи тя.

Според нея, при едни нови избори, "големият победител ще бъде порочният модел".

Целия разговор четете в следващите редове:

- Г-це Цветкова, виждате ли сигнали, че ГЕРБ и ДПС ще подкрепят кандидатурата на Любомир Каримански за гуверньор на БНБ?
- Това не са сигнали, а предначертана още преди време линия, която ДПС лансира. Още от самото начало твърдя, че ИТН е “политическо муле”. От ГЕРБ излъчват разнопосочни сигнали. Това, което би ги спряло да гласуват за Каримански, е публично изнесеното му свързване с банките на “героите на Прехода”. Ако ДПС реши да не подкрепи кандидатурата, считайте, че за Движението ИТН се е оказала куцо магаре.

- Мислите ли, че управляващите ще влязат в капана на плаващите мнозинства?
- Те са в този капан отдавна. Виждаме, че някои личности изтрезняха от предизборната народна любов и започнаха да работят в конкретни направления. Не е случайно, че наблюдаваме смяна на кадри в кабинета и в администрацията. Мисля си, че следващата наред е Теодора Генчовска, която не овладя нито една външнополитическа тема.

- Гласуването за избор на гуверньор ще бъде в петък - ще оцелее ли правителството след него?
- Ако бъде избран Каримански, има по-голям шанс да оцелее. Една от големите дупки в пътя на това правителството ще бъде закрепена. Остават още няколко други, а цената за тях трябва да бъде пресметната добре.

- Въпросът е кога или дали ще падне правителството?
- Мантрата, че никой коалиционен партньор нямал интерес от предсрочни избори е плод на експертите с абонамент към грешните прогнози.
В момента тече подготовката за падането на това правителство. Сега всички са срещу "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Останалите партии са си разпределили добре задачите и методите на работа.

Видяхме, че БСП внесе законопроект за връщане на хартиените бюлетини. Видяхме и резервирането на площада от страна на “Възраждане”. Видяхме как "Има такъв народ" тотално се отказаха да спазват коалиционно благоприличие и наливат масло в огъня чрез номинациите си.

Видяхме и как ГЕРБ уж се отказа да “работи за предсрочни избори”, но бройките им са мобилизирани да подкрепят задачите на другите по всякакви начини.

- Кой ще е големият победител при едни евентуални предсрочни избори?
- Големият победител ще бъде порочният модел. Той е над нещата и отвъд партийните цветове.

- Имат ли шанс “Продължаваме промяната” да се мобилизират и да съставят мнозинство в следващ парламент?
- Тази задача става все по-трудна, защото аурата им на спасители се изчерпа. Оправданието “За да не е ГЕРБ” вече не е толкова силен коз в ръцете им. Пиарите на ПП сгрешиха, че не изваяха образа на Ицо Хазарта като гарант срещу “гербуването”.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Политоложка хвърли бомба: В момента тече подготовката за падането на това правителство

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!