Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко пие цял несесер лекарства! Борисов се тъпче с бета-блокери, диуретици и инхибитори за високо кръвно, дебелее ударно

Цял несесер с лекарства за сърцето, краката, кръвообращението и тонуса пие всеки ден лидерът на приличащата на ОПГ партия ГЕРБ Бойко Борисов.

От над десетилетие тарторът на шайката е принуден да се тъпче с бета-блокери, диуретици и инхибитори за високото си кръвно налягане, тъй като без медикаментите кръвното му скача до космически висини, нямало как – бившият премиер се налагало да взима повече от едно лекарство. Така денят му започвал с цяла шепа.

„Именно заради медикаментите Бойко напълня толкова, а не заради липсата на футбол, който уж лекарите му забранили. Лекарствата за хипертония, а той има цял несесер, пълен с такива, които взима, го направиха толкова едър и тромав в последните години. Истината е, че политиката го разболя”, разказват приближени до Баце, цитирани от „Минаха години“.

При Борисов опасността от надебелявана е пренебрежима на фона на пораженията, които може да получи, ако не приема медикаменти. Затова и лидерът на ГЕРБ избрал да жертва визията си на мачо, с която громеше женските сърца в първите си години в политиката, в името на здравето.

„Друг е моментът, че при него ситуацията е рискова, тъй като въпреки лекарствата, които приема редовно, кризите се връщат при всяко по-силно напрежение”, вдигат рамене лекари.

Най-верен и личен медик на Борисов и на цялото му семейство е д-р Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, за което е и дългогодишен депутат от ГЕРБ, зам.-председател на парламента и шеф на здравната комисия в първия мандат на Борисов като премиер.

Въпреки че е гинеколог по специализация, Мозъка е този, който в спешни ситуации следи състоянието на началника си и го контролира. Лекарствата за сърце обаче се изписват единствено и само от професионалисти.

Темата за експремиера обаче е неприятна – преди години Борисов отказа да признае, че заради сърдечен пристъп се е озовал спешно в болница, което не му се случва за пръв път. Единствено преди няколко седмици, когато бе обискиран домът му, а той самият арестуван за 24 часа, лидерът на ГЕРБ позволи на обкръжението си да признае, че това го е разтресло и отново е получил силна сърдечна криза.

След като бе пуснат, той се възстановявал два дни, а кръвното му налягане не падало под 180 . Лекарствата и битката за здравето, обаче, си взимали своето – заради медикаментите Борисов нямало как да пребори килограмите и вече съвсем е заприличал на тулуп, както самият той обича да се подиграва на свои авери.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Бойко пие цял несесер лекарства! Борисов се тъпче с бета-блокери, диуретици и инхибитори за високо кръвно, дебелее ударно - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!