Следвайте "Буднаера" в Телеграм

У нас нещата стават от зле по-зле! Моят съвет е да свиете максимално потреблението на всичко и да си пазите парите от...

Другарят Джо Байдън натисна до ламарината педала на вербалния си акселератор, който трансформира статута на руския президент от „военнопрестъпник“ в лице извършващо геноцид.

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Има градация на обвиненията, признавам! Колкото повече наближава развръзката на конфликта и кристализацията на фактите свързани с него, толково повече се изостря и тона на истинските виновници. Напълно разбираемо!

В началото на военния конфликт зададох открито един въпрос: „Някой от евроатлантическите лидери знае ли къде започват и къде свършват границите на Русия?“. Отговорът на този въпрос трябваше да им помогне да се осъзнаят навреме, но уви! Нито те, нито техните кресливи проекции полазили из държавите членки на ЕС не осъзна значението на отговора. Сега вече берат отровните плодове на собствената си глупост, а скоро и ще понесат и собствената си отговорност за безграничната си безотговорност. Всичко тече и всичко се променя.

Почти в същото време у нас нещата стават от зле по-зле!

Мика Зайкова: Българи, не се бойте! Инфлацията ще ни удари още повече!

Причината е, че овластените ни некадърници решиха да ползват най-лесния модел за съхранение на продуктово позиционираната си власт – да вкарат доходите ни във фризера. Там им е мястото и никой не може да ни ги пипне. За сметка на това ще пипат цените на всичко което може да стопи спестяванията ни от почти 70 милиарда /най-големите в ЕС на глава от населението/.

Затова моят съвет към вас е да свиете максимално потреблението на всичко и да си пазите парите от новите овластени и парашутирани евроатлантически мошеници. По този начин те ще издържат твърде кратко време, защото ще се сблъскат челно с непознатата за тях българска интелигентност. Вие просто трябва да не харчите, а да спестявате! И да се насладите на резултатите.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Другарят Байдън реши да сложи на сметката на американските граждани всички глупости които сътвори в света.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Получи отказ и яростна съпротива, затова рейтинга му удари дъното. Няма да получи втори мандат! Европейските му мекерета в ЕС са също на дъното на общественото блато, защото също сложиха на сметката на европейските граждани собствената си некадърност.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

И те приключиха завинаги, скоро ще разберете! Остават нашите политически гниди, които калкулираха своята некадърност да управляват върху всички нас и ни убеждават, че това е резултат от войната. Лъжа! Нищо, което ни случва не е резултат от войната, а резултат от престъпни решения на крадливи, подли и лицемерни политици и олигарси. Това е цялата истината.
––––––––––––––––––––––––––––––––––-
И затова трябва да си платят! Предлагам да не ги делим на наши и ваши този път.

Николай Марков

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!