Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изумителна конспирация за меморандума с Gemcorp

image

Соня Колтуклиева

Притиснат от депутати от ГЕРБ в пленарна зала, министър-председателят Кирил Петков лежерно обясни, че меморандумът на Министерството на енергетиката с Gemcorp/IP3 за 1 500 000 000 долара е чисто-и-просто писмо за намеренията (letter of intent); при това с ведрия тон на домакин, който праща на Линда списък за пазаруване или на Лена - дестинацията за следващия им воаяж. 

Добрееее. Я да видим какво става? Обадих се аз в Министерството на енергетиката да попитам мога ли да получа копие на текста на меморандума. Един заместник-министър ми обясни, че не е проблем: трябва да подам молба (като главен редактор на 5Gmedia); да отида в министерството, да си оставя чантата при портиера, да изчета документа без право да го снимам или да си водя записки. А как ще цитирам публично текст, за който нямам никакви доказателства?! Има ли доклад към меморандума, както е по закон? Ами, не. 

Ха, каква изумителна конспирация!

Влизала съм в Пентагона и в Държавния департамент, в Кремъл, в израелския Кнесет, в иновативния отдел на Google, но чак такива забрани … лелеле, в София надминаха по тайнственост Джеймз Бонд и Мосад, взети заедно. Всъщност,  на тях само инспектор Дю-Дю им е по мярката, но нейсе… 

Асен Йорданов, издател на разследващия сайт Биволъ, ми сподели, че е поискал да получи копие на текста на меморандума за прословутите електрически автомобили; отказали са му и той ще съди правителството по Закона за достъп до обществена информация. Според Асен Йорданов, тези, уж невинни меморандуми, се използват от компаниите като “входна виза” в реномирани банки за получаването на огромни кредити, т.е. меморандумите служат като държавна гаранция на чуждестранните частни фирми. 

… Миналата седмица призовах прокуратурата да разследва целия процес на взимане на решение за подписване на тайнствения меморандум. Защото моите проучвания сочат, че са нарушени всички административни процедури за проверка и съгласуване от министерствата, БНБ и службите. 

Вижте колко елементарно се опитват да ни заблудят. След като зададох 8 въпроса към Министерски съвет дали са спазени законовите изисквания при подготовката  на меморандума, премиерът Кирил Петков в събота разпореди на ДАНС проверка за произхода на капитала на Gemcorp; в неделя говорителката на правителството Лена Бориславов категорично заяви - няма руски капитали в Gemcorp. Ехааа! Каква светкавична реакция! На солидни държавни агенции в мощни държави им отнема седмици и месеци да стигнат до произхода на капиталите, маскирани зад поредици от офшорни фирми и адвокатски кантори, обаче, на нашата ДАНС й отне само няколко часа. Евалла, беее! 

… Сега стана ли ви ясно, дори на вас - фенове на Приятелската Пирамида “Пълен провал”, защо в този меморандум има нещо гнило?! Ама много гнило.

От фейсбук, заглавието е на Труд.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Изумителна конспирация за меморандума с Gemcorp - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!