Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Киро, къде са парите?

image

Една от големите лъжи на Кирчовците е гръмко заявената “нулева толеранция към корупцията”. По-корумпирана и по-бедна България не е била от 90-те.

Българи, дръжте се: Стагфлацията на “Голямото нулиране” идва!

В ПП - Пълен провал, крадат и със… задните си части. С тия части някои от тях правят и други неща, но това е друга тема. 

32 години политици и олигарси грабят държавата ни. За такъв грабеж, като сегашния обаче трудно можем да се сетим. Само за 4 месеца управление на ПП, изчезнаха над 15,5 милиарда лева. Пари, които всеки от нас, като добросъвестен данъкоплатец е отделял от семейния бюджет, лишил е близките си от тях, за да спази закона и да плати данъците си.

По данни на БНБ, ПП са изхарчили 5 милиарда от фискалния резерв, като фокусници изпариха 9 милиарда без никакво обяснение в края на декември, и изтеглиха 1.5 милиарда нов заем от началото на 2022 г.

Общо 15.5 милиарда, потънали незнайно къде!?

Единственото, което се знае за тези пари е, че те не стигнаха до българските граждани. А в период на инфлация и намалена покупателна способност, всеки лев даден на хората е жизнено важен.

От фейсбук

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Киро, къде са парите? - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!