Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктория Василева, ИТН, към ПП: Кого лъжете, бе!!! Мишоци…

"Любомир Каримански не е подходящ за БНБ, но е много подходящ за Световната банка???"

„Инвестбанк”, от която идва Каримански, е наричана една от най-големите перални за пари в ЕС

По повод отправеното предложение към Любомир Каримански да бъде издигната кандидатурата му за представител на България в Световната банка, ако се откаже от надпреварата за управител на БНБ

"Кого лъжете, бе!!! Мишоци… Любомир Каримански не е подходящ за БНБ, но е много подходящ за Световната банка???"

Това написа във Фейсбук заместник-председателят на ПГ на "Има такъв народ" Виктория Василева по повод проблемите около избора на управител на БНБ.

Сутринта пред Нова тв депутатът от "Продължаваме промяната" Венко Сабрутев призна, че е предложил на Любомир Каримански да бъде издигната кандидатурата му за представител на България в Световната банка, ако се откаже от надпреварата за управител на БНБ.

Според Сабрутев това било негова лична иинициатива и възможност коалицията да излезе от сложната ситуация.

А ето и целия текст на Виктория Василева:

Някой да ми обясни…

Любомир Каримански не е подходящ за БНБ но е много подходящ за Свтовната банка???

Тия в Световната банка не искат ли “добър обществен имидж”… ама така де… то Световната банка каква банка е… никаква една такава-малка и незначителна…

Кого лъжете, бе!!! Мишоци… 

 По същия повод позиция във Фейсбук пусна и Станислав Балабанов от ИНТ.

"В сряда, моят колега Любомир Каримански ще влезе в Пленарна зала с високо вдигната глава. Защото няма какво да крие. Защото успя да устои на безпрецедентния натиск отправен към него по всички възможни начини. От заплахи с sms- и до директна оферта за престижен пост в Световната банка.

Последното го предложи посредникът Венко Сабрутев, депутат от ПП, в кафенето на Народното събрание. Същият го гледам днес колко е загрижен за професионалния опит на г-н Каримански и колко "опасно" за него е нашият кандидат да оглави БНБ. Значи, г-н Каримански е перфектният кандидат за “Продължаваме Промяната” по отношение на Световната банка, но за БНБ не става. Как си го обяснявате?", написа на страницата си във Фейсбук депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.


Ето още от поста на Балабанов:

"Координираната атака, която повръщаха една определена група сайтове, беше опит да се отдели вниманието от “безупречния” кандидат Андрей Гюров, чиято биография е богата на факти. От работа в австрийска банка, която през 2015 г. фалира, до Прокурист в “Пирин голф клуб”, където течеше река от капитали от “СИБАНК” на Цветелина Бориславова. Проверете го!

Г-н Гюров не беше и "категоричният" избор на ПП. Преди него три или четири пъти удряха на камък. От Илиян Михов от Сингапур до някаква госпожа с бакалавърска степен.

Ако си спомняте затова имаше идея в Парламента степента “магистър” като условие за БНБ да отпадне. Опазил ни господ, че тази глупост не се прие. Последните изстрадани опити стигнаха дотам, че цяло едно министерство остана блокирано и саботирано. Бяха блокирани и саботирани парламентарни комисии, без да се осъзнава фактът, че един загубен човешки живот ще тежи на съвестта на тези, които си играят с процедурни правила.

В заключение, няма нищо по- правилно от това да вървим по правилата на закона, достойнството и честта, а и да продължим да спазваме коалиционното споразумение, което в този случай въобще не е нарушено. Успех, Любо!".

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Виктория Василева, ИТН, към ПП: Кого лъжете, бе!!! Мишоци…

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!