Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПЪЛНА ПОДМЯНА: Секретарка стана шеф в разузнаването

„Пълната промяна“ на Кирил&Асен изглежда се отлага, за да отстъпи място на тоталната подмяна – секретарката на осъдения шеф на Националната следствена служба Кирчо Киров – Т.Я., стана шеф на отдел в Държавна агенция „Разузнаване“, алармира източник на Narod.bg от спецслужбите.

Т.Я., която дълги години била лична секретарка на подсъдимия бивш шеф на тогавашната НРС Кирчо Киров, по неясно какви критерии вече оперира със секретна информация като началник в ДАР, чуди се източникът ни.

Според информация на Narod.bg Т.Я. е наясно с детайли около грабежа за близо 5 милиона лева, за който бившият ѝ шеф в НРС Кирчо Киров бе осъден.

На 7 август 2015-а Военен съд – София призна подсъдимия Кирчо Киров за виновен за извършено престъпление – длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай, за улесняването на което е извършено и друго престъпление, за което по закон не се предвижда по-тежко наказание, като престъплението е продължавано) и го осъди на 10 години „лишаване от свобода“ при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието в затворническо общежитие от закрит тип.

На основание чл. 203, ал. 2, пр. 2 вр. чл. 37, ал. 1, т. 6 и т. 7 съдът лишава подсъдимия от право да заема длъжност „ръководител“ в държавно или обществено учреждение и лишаване от право да упражнява ръководна професия за срок от 15 години.

Подсъдимият е осъден да заплати на конституирания по делото граждански ищец – Националната разузнавателна служба (сега – Държавна агенция „Разузнаване“), сумата от 4 720 196,53 лева за претърпени имуществени вреди, ведно със законната лихва върху нея.

Въпреки това секретарката по неясно какви критерии е получила достъп до класифицирана информация и след това назначена да ръководи служба в ДАР, ръководена от Антон Гечев, призна източникът на Narod.bg.

Държавна агенция „Разузнаване“ (ДАР) се ръководи от председател, който се назначава с указ на президента по предложение на Министерския съвет за срок 5 години.

Председателят на ДАР организира, ръководи и контролира изпълнението на функциите и дейностите, възложени на агенцията, и я представлява.

Шефът на разузнаването е член на Съвета по сигурността, който представлява консултативен и координиращ орган към Министерския съвет по въпросите на националната сигурност, и на Консултативния съвет за национална сигурност, оглавяван от президента на Р България.

С Указ № 158/17.06.2021 г. на президента Румен Радев за председател на ДАР е назначен Антоан Любомиров Гечев по предложение на служебния премиер Стефан Янев.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ПЪЛНА ПОДМЯНА в Narod.bg: Секретарка стана шеф в разузнаването - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!