Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Издигнаха руския флаг над сградата на администрацията в М@ри у пол. Донецк заведе дело срещу командира на 19-а ¿-кр@ ин ска ракетна бригада заради удара в Краматорск

Всички ¿-кр@ ин ски войски по линията на съприкосновение са обсадени, обясни Денис Пушилин

Флагът на Русия е издигнат над сградата на градската администрация на М@ри у пол, съобщават военни кореспонденти от мястото на събитието.

Отбелязва се, че в сградата не е останал нито един здрав прозорец.

В града се организира нова администрация със съдействието на местните хора, обяви ръководителят на Донецката народна република Денис Пушилин.

Всички ¿-кр@ ин ски войски по линията на съприкосновение са обсадени и е въпрос на време да бъдат ликвидирани или да се предадат, обясни Пушилин.

В освободените територии се провеждат мероприятия по завръщане към нормален живот, обясни той.

Донецк заведе дело срещу командира на 19-а ¿-кр@ ин ска ракетна бригада заради удара в Краматорск


Тактическите ракети "Точка-У", фрагменти от които са открити в близост до жп гарата в Краматорск, се използват само от ¿-кр@ ин ските въоръжени сили.

Тактическите ракети "Точка-У" се използват само от ¿-кр@ ин ските въоръжени сили

Срещу командира на 19-а ракетна бригада на Въоръжените сили на ¿-кр@й н@ (ВСУ) Ярошевич е образувано наказателно дело след удара с ракета "Точка-У" срещу жп гарата в Краматорск, при който загинаха най-малко 50 души. Това съобщиха за ТАСС в неделя от пресслужбата на Главната прокуратура на ДНР.

„Следственият отдел на Главната прокуратура на ДНР разследва наказателно дело, образувано срещу командира на 19-а ракетна бригада на Въоръжените сили на ¿-кр@й н@ Ф.С. Ярошевич, който, намирайки се на територията на ДНР, временно контролирана от ¿-кр@й н@, нареди на подчинените си да извършат обстрел с "Точка-У "на град Краматорск", съобщиха от пресслужбата на Главната прокуратура на ДНР.

В петък най-малко 50 души бяха убити и около 100 бяха ранени при обстрел на гарата в Краматорск, която е контролирана от ¿-кр@ ин ските сили. ¿-кр@й н@ незабавно обяви участието на Русия в инцидента. Руското министерство на отбраната обаче посочи, че руските сили не са имали "огневи мисии" на 8 април в Краматорск. Освен това от военното ведомство подчертаха, че тактическите ракети "Точка-У", фрагменти от които са открити в близост до жп гарата в Краматорск, се използват само от ¿-кр@ ин ските въоръжени сили. Според руското министерство на отбраната ударът е нанесен от ракетна дивизия на ¿-кр@ ин ските сили от района на град Доброполе, който се намира на 45 км югозападно от Краматорск и се контролира от въоръжените сили на ¿-кр@й н@, съобщава още ТАСС.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Издигнаха руския флаг над сградата на администрацията в М@ри у пол

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!