Следвайте "Буднаера" в Телеграм

US ветеран от войната във Виетнам: Инструктори на НАТО и чужди бойци са хванати в капан в М@ри у пол

Думите на Гордън Дъф оповести във Фейсбук експертът по сигурност Боян Чуков

По неофициални данни сред заловените в М@ри у пол бойци на "aзов" има и висши френски военни. Ако това се разкрие официално, ще има последствия за втория тур на президентските избори във Франция

На 10 април 2022 г. Гордън Дъф, ветеран от морската пехота във войната във Виетнам, признат за един от най-добрите специалисти по разузнаване, написа следното в американската информационна платформа VT (Veterans Today): "Най-накрая имаме потвърждение на високо ниво от руски официални лица, че инструкторите на НАТО и чуждестранните бойци всъщност са хванати в капан в М@ри у пол."

За написаното от американския военен специалист съобщи във Фейсбук експертът по сигурност Боян Чуков.

"Първо, членът на руската Държавна дума Адам Делимханов в интервю за RT открито заяви, че смята, че там има около 100 такива чужденци и че те поддържат връзка с тях и са верни слуховете, че се опитват да договорят коридор за освобождаване и бягство. Изглежда, че всички тези слухове за Макрон са били точни. Игор Конашенков, от друга страна, също потвърждава, че е известно, че значителен брой чуждестранни бойци са там, защото Русия може да ги чуе да говорят на над 6 различни езика при прихванати радиообаждания," цитира думите на Дъф Боян Чуков.

 

А преди това международният анализатор Боян Чуков коментира и президентските избори във Франция и данните за заловени в М@ри у пол висши френски военни:

"Първият тур на президентските избори във Франция ще се проведе днес. В случай, че не се появи нещо екстраординарно между първия и втория тур на изборите, то победител ще бъде Макрон. Френската електорална система е измислена така, че на президентските избори на втория тур да побеждава кандитатът, който "трябва да победи". Най-добрият противник за Макрон на втория тур е Марин Льо Пен. Най-неудобният за него противник на втория тур е представител на умерената десница, който би имал реални шансове да излезе победител в окончателната надпревара.

На втория тур между Макрон и Марин Льо Пен ще се разиграе до болка познатият във Франция сценарий под лозунга "Всички срещу фашизма", "Всички за републиката", "Срещу екстремизма" и други подобни. С тази формула Жан-Мари Льо Пен загуби през 2002 г. балотажа срещу Жак Ширак. Ерик Земур, Жан-Люк Меланшон и Валери Пекрес са естествена "украса" на президентската надпревара.

Единствената въпросителна е дали руското министерство на отбраната ще организира пресконференция следващата седмица със заловените чужди инструктори сред бойците на "aзов" в М@ри у пол. По неофициални данни сред тях присъстват висши френски военни чинове. Това бе причината Макрон през последните дни да търси Путин по телефона 12 пъти с цел да уреди "хуманитарни коридори". Седем опита с хеликоптери и един по море се провалиха в опитите да бъдат евакуирани неудобните за показване пред медиите чужди инструктори.

Ако се състои следващата седмица въпросната пресконференция на руското военно ведомство, то има голяма вероятност част от френския електорат да се преориентира на втория тур и електоралната подкрепа за Макрон да се окаже по-малка от очакваната." 

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Добротата може да промени съдбата, жестокостта поканва бедствия

Минала карма и настоящи заболявания

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Нравствеността е най-доброто лекарство и рецепта за решаване на всички болести и бедствия

Чудеса за подобряване на духа и тялото

Връзката между здравето и морала

Където има повече добри хора, има по-малко бедствия

Как германски младеж елиминира пристрастяването си към видео игрите

Източник/ци: US ветеран от войната във Виетнам: Инструктори на НАТО и чужди бойци са хванати в капан в М@ри у пол

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!