Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето къде ще ваканцуват депутатите с ВАШИТЕ пари

Ето къде ще ваканцуват депутатите с държавни пари

Разпределението на шефските места в Групите за приятелства в Народното събрание определи бъдещите екскурзии на депутатите из екзотични места по света, разбира се, при делегации - осигурени с държавни пари и командировъчни. 

Днес зам.-шефът на НС Кристиан Вигенин обяви всички председателски и зам.-председателски позиции, а пълният членски състав се очаква съвсем скоро. От бързия поглед върху избора кой къде ще ходи става ясно, че "Продължаваме промяната" взима групите за приятелства в почти целия Европейски съюз, както и ¿-кр@й н@.

Единственото екзотично място от "Промяната" вероятно ще посети някогашният гербер Атанас Михнев в рамките на мандата си в НС - Мексико. 

Русия и Беларус очаквано бяха дадени на БСП и съответно, на "Възраждане". А грижата за добросъседските отношения с Република Северна Македония отиде при ИТН в лицето на Александър Александров. 

За ненастъпването на руски войски в Приднестровието ще "отговаря" Филип Попов от БСП, който оглави приятелската група с Молдова. 

Ето кои дестинации обаче се харесаха на герберите: 

Дания поема Деница Сачева, а Естония - Росен Желязков. Косово е в ръцете на Екатерина Захариева, докато Томислав Дончев вероятно ще пътува до Норвегия. За връзките София-Лондон ще се грижи Даниел Митов. Интерес към монголската столица Улан Батор е заявила шефката на ПГ Десислава Атанасова, а да се запознае от първо лице с Югоизточна Азия се записа Тома Биков с шефски пост за Тайланд.

Любен Дилов-син е отправил взор към Египет заради гмуркаческата си страст. Чак до Буенос Айрес се кани да пътува Росица Кирова, Красен Кралев пък гледа към Мароко. Южна Африка пък попадна в обхвата на ексздравния министър проф. Костадин Ангелов. Джакарта хареса като точка за преговори с азиатските тигри колегата му проф. Асен Балтов. 

Групата за приятелство със САЩ е при Калоян Икономов (ПП), а връзките със съседна Канада ще определя поне на парламентарно ниво депутатът от ДБ и изтъкнат пулмолог д-р Александър Симидчиев. Драгомир Стойнев от БСП, който е възпитаник на Сорбоната, логично, застана начело на групата за приятелство с Франция. Интересно решение се оформи при музиканта от ДБ Стоян Михалев, който оглави тази с Виетнам. 

Фармацевтката Йорданка Костадинова от "Промяната", работила със западни фирми, явно ще търси коридори за нов лекарствен обмен с Пхенян, след като оглави Групата за Северна Корея.

Крум Зарков от БСП пък ще черпи ноухау за иновации в Япония. А да се бори за демократичните процеси в Дамаск се кани да отиде зам.-шефката на ИТН Виктория Василева. 

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Ето къде ще ваканцуват депутатите с държавни пари - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!