Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави сваля Киро Канадеца от трона! Радев ще ръководи България!

Слави Трифонов сваля Кирил Петков от трона!

Край с Киро Харварда

Слави Трифонов е човекът, който ще сложи край на управлението на Кирил Петков. От „Има такъв народ“ вече почти са свалили доверието си от „Продължаваме промяната“ и е въпрос на време да напуснат коалицията.

Най-съществените различия между двете партии са по въпроса със Северна Македония. Слави преди дни обвини Петков е готвене на национално предателство, тъй като премиерът имал намерение да свали ветото за влизането на РСМ в ЕС през месец юни.

Бившият шоумен е категоричен, че България не бива да отстъпва от ветото и ако в РСМ продължават да се гаврят с нашата история и традиции, просто не бива да влизат в Алианса.

slavi_600x370

Слави Трифонов отново дава цялата власт на Румен Радев

Кирил Петков обаче се опитва да угоди всячески на западните ни партньори, показвайки, че работи повече за тях, отколкото за Бълария. Властта на неговата партия обаче не е толкова голяма и само тя и „Демократична България“ не стигат, тъй като всички други в НС са „за“ ветото.

Според повечето информации Слави Трифонов вече е решил да напусне коалицията и възнамерява да го стори през лятото. Той не се страхувал от разпадането на правителството, защото това ще значи отново служебен кабинет на Румен Радев, който за него е перфектен ръководител.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Слави "реже гл@ват@" на Киро Канадеца, Радев ще ръководи България!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!