Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Министър Наско се скри при баба си, изключи телефона

Министър Наско се скри при баба си, изключи телефона

Кирил Петков се прибира спешно от Гърция да набива канчето на палавия културен бос

Близо 24 часа изминаха от юношеския хипарско-тревомански пърформънс на министъра на културата Атанас Атанасов без официална реакция от кабинета или коалиционния съвет. Според наши източници на "Дондуков" 1 единствено фактът, че темпераментният премиер Кирил Петков е на икономически форум в Делфи, спасява засега Просто Наско от уволнение, а защо не и разправа на лична основа.

Финансовият гуру на правителството Асен Василев лично озаптил Петков да не се качи на правителствения самолет и да прекъсне визитата си в Гърция, за да "набива канчето" на Атанасов. Както е известно, младежът е протеже на Василев по линия на прочутия хор на Хасковската езикова гимназия, където е пял и местният стълб на ГЕРБ Делян Добрев.

Самият ПростоНаско бил посъветван от покровителя си да се покрие временно и да си изключи телефона. Последното е факт още от снощи. Според източници от "Продължаваме промяната" Атанасов ще се опита да си вземе болничен и ще се надява да изчака преминаването на бурята при съпругата си Яна в Лондон.

Днес министърът без много фанфари посети изложба в Кюстендил, след което не се е прибрал у дома, а се е усамотил при баба си в Банкя.

Шокиращ остава фактът, че поведението на Наско още не е коментирано от представител на властта, докато знайни и незнайни интернет зевзеци плюс светила на родния "шоубизнес" от Иво Сиромахов, до Филип Аврамов, се скъсаха да се упражняват върху замечтаното селфи на министъра.

Културата отговори на министъра си: Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата (уникално видео с Филип Аврамов)

СКАНДАЛ: Министърът на културата пиян, дрогиран или? (ВИДЕО) Даниел Митов: Министърът на културата се е напушил, надишал...

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Добротата може да промени съдбата, жестокостта поканва бедствия

Минала карма и настоящи заболявания

Нравствеността е най-доброто лекарство и рецепта за решаване на всички болести и бедствия

Чудеса за подобряване на духа и тялото

Връзката между здравето и морала

Където има повече добри хора, има по-малко бедствия

Как германски младеж елиминира пристрастяването си към видео игрите

Източник/ци: Министър Наско се скри при баба си, изключи телефона - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!