Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Културата отговори на министъра си: Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата (уникално видео с Филип Аврамов)

Министърът на културата Атанас Атанасов навърши 32 години и пусна снощи в профила си във ФБ любопитно селфи видео от кабинета си в министерството, в което благодари за честитките, седнал на перваза на прозореца. Преди това безмълвно показва кабинета си. Странният му поглед, забавените реакции и заваленият му говор пораждат предположения, че министър Атанасов е под влияние на субстанции.

Кристиян Шкварек: Министърът на Културата Атанас Атанасов вчера беше в едно специфично състояние, което помня като често явление сред състудентите ми в Белгия. Нелегално там, но го внасяха от Маастрихт в съседна Холандия. 🌿🚬

Атанасов рядко има публични изяви. В първото си тв интервю преди 5 месеца се представи като "просто Наско". За една нощ видеото му стана изключително гледано.

Актьорът Филип Аврамов реагира светкавично на видеото с пияния или дрогиран министър Атанас Атанасов. В свой клип, разпространен в социалните мрежи, Фильо, както сам се нарича, влиза в образа на момчето от читалищната промяна:

Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните актьори. И това не е шега, з@щото съм известен. Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо

СКАНДАЛ: Министърът на културата пиян, дрогиран или? (ВИДЕО) Даниел Митов: Министърът на културата се е напушил, надишал...

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Филип Аврамов пародира Просто Наско | Glasove.com

Културата отговори на министъра си (уникално видео с Филип Аврамов) – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!