Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Господин Премиер, престанете с изявленията кога, къде и с какви задачи пращате български военни разузнавачи зад граница!?

Дончев: За първи път чувам операция на военното разузнаване да се анонсира предварително по телевизията

/Поглед.инфо/ Господин Премиер, най-учтиво Ви моля,престанете с изявленията кога, къде и с какви задачи пращате български военни разузнавачи зад граница.Техните задачи и правомощия са разписани в закон точно,ясно и безапелационно, което предполага, че мястото и дейността им не са предмет на масово осведомяване.

Там където ги пращахте и пращате, се води война, там е Театър на Военни Действия(ТВД),в който страната ни не участва. Вън от факта, че чрез медиите съобщавате публично информация, която не е за публично ползване, създавате опасност за личната сигурност на служители на българското военно разузнаване, включително и на техните близки! Как пък няма край Вас съветник, който да Ви светне, че знаейки за мисията на тези служители и района им за действие, контраразузнавателните и разузнавателни служби на едната от воюващите страни(досетете се сам коя), ще ги припознае като противник, ще ги търси усилено, не дай Боже да ги открие. Тогава, по писани и неписани закони на войната, съдбата на тези колеги ще бъде трагична, а страната ни ще бъде обявена за участник в бойни действия. Нима не разбирате, че това са офицери от структура на Министерство на отбраната, чието присъствие в района не може да бъде обяснено, особено в цивилно облекло.

Умолявам Ви, бъдете дискретен и не обричайте хората ни на курбан! Гергьовден е близо, но това не са агнета...

Призовавам всички колеги и приятели да подкрепят с имената си обръщението ми!

Дончев: За първи път чувам операция на военното разузнаване да се анонсира предварително по телевизията

"Ако трябва да се шегувам, макар че ситуацията не предполага никакви шеги, щях да Ви кажа, че министър-председателят изпълнява обществено полезна функция, като има възможност често да увеселява българските граждани", заяви Томислав Дончев пред БТВ.

Заместник-председателят на ГЕРБ даде оценка на правителството: "Ако ме карате да правя някакъв комплексен политически анализ как работи правителството и какво е свършило анализа ще е лесен. Защото анализа на нула или на нищото е нищо. Такъв анализ е едносричен, една дума- нищо".

"Петков, настоящия министър председател, не отговори на нито един от въпросите, свързани с известния скандал със компанията Gemcorp, с която е подписан договор, за сметка на това освети и операция на военното разузнаване, свързана със спасяването на българските моряци. Аз съм служил само година и половина. Имам известен опит за работа със службите, за първи път чувам операция на военното разузнаване да се анонсира предварително по телевизията. Ако сме достатъчно прецизни, в Наказателния кодекс има текстове за разгласяване на класифицирана информация", каза Дончев.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Господин Премиер, престанете с изявленията кога, къде и с какви задачи пращате български военни разузнавачи зад граница!? - Поглед Инфо

Дончев: За първи път чувам операция на военното разузнаване да се анонсира предварително по телевизията - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!