Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СКАНДАЛ: Министърът на културата пиян, дрогиран или? (ВИДЕО) Даниел Митов: Министърът на културата се е напушил, надишал...

СКАНДАЛ: Министърът на културата пиян или дрогиран? (ВИДЕО)

Със скандално видео в социалните мрежи министърът на културата от "Продължаваме Промяната" Атанас Атанасов благодари на всички, които са го поздравили за рождения ден. Видеото очевидно е заснето от кабинета му в оглавяваното от него ведомство на столичния булевард „Александър Стамболийски“, съобщава в. "Филтър".

Клипът е тип селфи – Атанасов сам се снима, докато говори завалено. Странният му поглед, забавените реакции и трудната артикулация пораждат „обосновани предположения“ (по Цветан Цветанов), че министър Наско, както сам се нарече младежът, реновирал селското читалище в Татарево, е под влияние на някакви субстанции.

Зениците му са почти точковидни, а точковидните зеници са характерни за наркотична интоксикация, твърдят медици. Други пък смятат, че нещата са далеч по-простички. Момчето, което си играе на министър, просто се е почерпило порядъчно за празника.

Културата отговори на министъра си: Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата (уникално видео с Филип Аврамов)

Даниел Митов: Министърът на културата се е напушил, надишал...

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов уличи министъра на културата Атанас Атанасов, че се е надишал, напушил или въобще почерпил с някакви вещества.

"Това е очевидно за всеки, който гледа клипа, пуснат от него в социалните мрежи", заяви Митов в ефира на Би Ти Ви.

Аз от премиера не съм чул много истини. Той си започна с лъжа и така си продължава, обърна атаката Митов и на по-високо ниво.

Зам.-шефът на ГЕРБ подозира Кирил Петков в задкулисни сделки за Северна Македония - поел е ангажименти България да оттегли условията си за нейното членство в ЕС.

Премиерът не разбира темата за Северна Македония, обвини Митов.

Петков не разбира и темата за руския посланик Митрофанова. Изгонването й не означава скъсване на отношенията с Русия. Означава "пратете друг посланик", обясни Митов.

Според него премиерът е издал тайна от парламентарната трибуна, като е съобщил публично какви емисари са изпратени в ¿-кр@й н@ за спасяване на българските моряци. Петков подставя под риск мисията и живота на тези хора, обвини Митов.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: СКАНДАЛ: Министърът на културата пиян или дрогиран? (ВИДЕО) - Lupa BG

Даниел Митов: Министърът на културата се е напушил, надишал... - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!