Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От страх да не последва съдбата на Васил Божков, Кирил Домусчиев хвана пътя за Щатите – Богатството на Домусчиеви е $4 млрд.!

Братята Кирил и Георги Домусчиеви са уплашени да не попаднат във втората вълна от санкционирани бизнесмени и политици по Закона “Магнитски”.

Това твърди вестник „Филтър“ на Кристина Патрашкова.

Кирил Домусчиев от няколко седмици бил в Щатите, където си „организирал“ срещи с пенсионирани бивши високопоставени политици, за да си създаде лоби, пише още вестникът.

Припомняме, че преди 2 месеца сайтът „Афера“ гръмна с новината, че Кирил Домусчиев е един от 10-те нови бизнесмена у нас, които ще бъдат ударени по „Магнитски“.

Богатството на Домусчиеви е $4 млрд.!

Попадането в класацията на "Форбс" ги прави най-богатите дебютанти в клуба

България попадна в класацията на милиардерите в американски долари. Списание „Форбс“ отбелязва могъществото на братята Кирил и Георги Домусчиеви – собственици на футболния Лудогорец и редица бизнеси у нас.

В статия, посветена на разпределението на най-богатите по света, от Форбс посочват, че четири държави за първи път имат свои представители в клуба на милиардерите: България, Барбадос, Естония и Уругвай.

Според изданието Георги и Кирил Домусчиеви разполагат със състояние от общо 4 милиарда долара (по около 2 милиарда долара всеки от тях) като това ги прави и най-богатите „дебютанти“ в клуба на милиардерите.

Останалите новопостъпили в клуба на най-богатите са предприемачите от Уругвай Андрес Бзуровски и Серхио Фогел с общо състояние от около 3 млрд. долара (по 1,5 млрд. всеки), певицата Риана (Барбадос) с 1,7 млрд. долара и естонският финансист Кристо Каарман с 1,2 млрд. долара.

От списанието коментират, че новите милиардери от България Георги и Кирил Домусчиеви са градили състоянието си десетилетия.

„Стартирайки в хаотичната посткомунистическа епоха на 90-те, братята Кирил и Георги Домусчиеви основаха инвестиционен конгломерат, който сега обединява компании от сферите на здравеопазването при животните, доставките, недвижимото имущество и футбола“ – посочва „Форбс“.

От списанието допълват, че тази година списъкът с милиардерите по света е намалял с 87 души, но докато някои отпадат, други печелят и така четири нови държави за първи път имат свои представители в клуба на най-богатите.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: От страх да не последва съдбата на Васил Божков, Кирил Домусчиев хвана пътя за Щатите - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!