Следвайте "Буднаера" в Телеграм

BIRD.BG: Измама за 1 милион с подписа на Любомир Каримански (документи)

e-vestnik

От страницата във Фейсбук на bird.bg: „Поради големия обществен интерес публикуваме споразумението между събирача на метали Васил Колев и Инвестбанк, подписано от управителя Любомир Каримански (в момента народен представител от ИТН, предложен за гуверньор на БНБ – бел. ред).

Според споразумението Колев, който живее в коптор в „Модерно предградие“, бил получил на каса 1,2 млн. лева и така се бил уредил търговския спор с Инвестбанк за липсващи 851 000 лв. от сметките на фирма ДИГ-94.

В същия ден, 13.08.2015 г., някой е успял да впише Колев като управител на ДИГ-94 в Търговския регистър, но няколко дни по-късно по жалба на истинския управител вписването е заличено.

Пред полицията Васил Колев казва, че не е виждал никакъв милион.

В резюме: Инвестбанк краде пари от сметка на клиент, а когато е осъдена да ги върне, намира клошар, прави го с измама управител на фирмата и подписва с него споразумение, че уж му е върнала парите.

И под всичко това се подписва кандидатът да управлява парите на България.

P.S. Нотариусът Весела Ивчева, заверила този договор, е същата, за която Илия Златанов от 8-те джуджета разказваше, че е била карана в Правителствена болница да подпише прехвърлянето на дружествените дялове на жената на Пепи – Еврото – Любена Петрова.“

Б.р. – целият случай е разследван подробно в поредица от публикации на е-вестник през 2015 г.: Нагла престъпна схема – как в „Инвестбанк“ е извършена измамата за 1 милион. Следва документът.

Източник/ци: BIRD.BG: Измама за 1 милион с подписа на Любомир Каримански (документи) - e-vestnik.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!