Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков нарекъл Каримански "корумпиран (₱€...$₮) носител на евроатлантически ценности"

„Този корумпиран (₱€...$₮) носител на евроатлантически ценности няма как да бъде шеф на БНБ!“.

Това е грубата реплика, която е изрекъл премиера Кирил Петков по адрес на финансиста Любомир Каримански, който „Има такъв народ“ неистово се опитва да пробута като гуверньор на банката, пише сайтът „Лупа“. Фразата е изречена в присъствието на други четирима представители на Министерския съвет преди 2 дни, но самия Каримански не е присъствал на срещата. Репликата обаче му е била препредадена по-късно. Тя е вбесила депутатите от ИТН.

Каримански минава за изключително близък до Слави Трифонов и според запознати именно той е човека, който в последните 5 години се грижи за личните му финанси. Публична тайна е, че парите на шоумена-политик минават през офшорни сметки.

За обидата по адрес на Каримански съобщи днес в личния си профил във Фейсбук лидера на партията Слави Трифонов, без обаче да препредава репликата.

„Днес с изумление разбрах, че Кирил Петков си е позволил да направи изключително нецензурна, груба и невъзпитана квалификация в личен план към господин Любомир Каримански, кандидат за управител на БНБ. От уважение към вас няма да цитирам точните му думи. Искам само да му напомня, че изборът за шеф на БНБ е от компетенцията на Народното събрание, а не на Министерски съвет“, написа Слави Трифонов.

50-годишният Любомир Каримански е ерген, няма семейство и деца. Роденият в Койнаре финансист е бил дългогодишен директор на „Инвестбанк“, а десетки публикации в разследващи сайтове го уличават в съмнителни операции като началник на трезора. ИТН обаче категорично настояват той да е бъдещия шеф на БНБ и са постигнали принципна договорка с ГЕРБ, БСП, ДПС и „Възраждане“ да подкрепят кандидатурата му.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Скандал! Петков нарекъл Каримански „корумпиран педе*аст“ – Рикошет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!