Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гражданите на ЕС започнаха да осъзнават каква цена плащат за антируския курс

/Поглед.инфо/ След началото на специалната операция на руските въоръжени сили в ¿-кр@й н@, Съединените щати, последвани от страните от ЕС, започнаха да налагат санкции срещу Русия, без да мислят за последствията от конфронтацията, но наскоро на Запад започна да се чува недоволство от покачващите се цени. Обикновените граждани постепенно започнаха да осъзнават, че не са готови да платят за антируската политика на ръководството на техните страни.

В популярния форум “Редит” се появиха няколко теми наведнъж, посветени на покачващите се цени в Европа. Така например беше посочено, че наскоро цените на електроенергията във Франция са се увеличили с 35%, в Германия - със 78%, в Испания - с 32%.

Потребителите също бяха помолени да отговорят на един въпрос: „Като президент на държава, бихте ли избрали да получите евтини ресурси от страна, която се бие на територията на съседа си, или да спрете да търгувате, причинявайки икономическа криза във вашата страна? Мненията на европейците и американците бяха разделени, но мнозинството все пак биха предпочели да избегнат криза.

Прави впечатление, че една от темите на форума, посветени на покачването на цените, беше премахната от модераторите на американския форум за по-малко от ден, което за пореден път демонстрира нежеланието на САЩ да се разкрие, че основният удар от санкционната им политика го поемат европейските държави.

Недоволството на европейците обаче отдавна е надхвърлило Интернет. Митинги срещу повишаването на цените на горивата се проведоха в редица страни, включително Германия, Франция, Испания, Гърция, а италианските шофьори на камиони дори обявиха безсрочна стачка.

Според експерти и представители на различни индустрии увеличението на цените е само едно от първите последици от антируските санкции и ако страните от ЕС не се откажат от конфронтацията с Русия и не започнат да установяват диалог, те ще бъдат изправени пред дълбока икономическа криза.

Превод: В. Сергеев

Бивш ¿-кр@ ин ски премиер: Спецоперацията спаси Русия от ядрен удар на НАТО

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания оБ-у-ч-@ваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Източник/ци: Гражданите на ЕС започнаха да осъзнават каква цена плащат за антируския курс - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!