Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разбира се, че войната в ¿-кр@й н@ е много повече от война в ¿-кр@й н@. Тя е първата открита антиглобалистка война

Разбира се, че войната в ¿-кр@й н@ е много повече от война в ¿-кр@й н@. Тя е първата открита антиглобалистка война. Тя е война вътре в самата Русия срещу глобалистките точки в Русия. Тя е абсолютно същото – война с глобализма и неговите методи – във всички държави и особено в ЕС и страните от Източна Европа, които географски и исторически гравитират около Русия.

Точно затова е тази яростна, масирана и много болезнено тежка антируска пропаганда, която върви по основните познати канали, но към която се присъединяват и досега антиглобалисти, които по една или друга причина сега заемат страната на глобалистите.

За разпознаване, тези, които искат Русия да спре, искат глобализмът да си продължи! Някои от тях досега се представяха като антиглобалисти, но достигайки до Русия, както винаги, тя се оказва непоносима хапка, невъзможна за приемане и разбиране. Русия не е за всеки, факт!

Войната с глобализма вътре в Русия е много силна и ожесточена и връщане назад няма. Путин е първият, който си позволи да започне открито настъпление срещу военните, но и срещу менталните, информационните, икономическите, психическите методи на глобализма. Моята прогноза е, че Русия, руския народ и лично Путин няма да загубят войната, която водят! Може да загубят битки, но Русия ще победи глобализма на ДД с себе си и ще предостави мост за другите народи и държави за излизане от либералната порочна система на Запада. Каквото и да става, на Русия е определено да спечели тази война. Така че напразно се хабят всички, които я приключват и фалират. Колкото и да заглушават това мое твърдение, то е истина, която ще се провери в живота в бъдещето.

Това, което става сега в Русия и в ¿-кр@й н@, е борба за всички хора и народи на Земята, които не желаят повече редът на Запада и на световното задкулисие. Това, което става сега, ще бъде модел, по който ще се излезе от кошарата. Точно затова демонизирането на Путин и дезинформирането за Русия е толкова жестоко. Чакат го да умре, да го убият, да го свалят, да полудее, да изчезне. Е, ще чакат….

Европа не може да се справи със ставащото, повече от очевидно е. За да не признае, че загуби, ЕС е готов още по-яростно да нарича черното бяло и бялото черно. Колкото и да е абсурдно, но думите на българския глобалистки пудел, инсталиран да управлява от името на Сорос/Ротшилд/Клинтън България, че Путин източи гaзовата мрежа на ЕС, е диагностична рефлексна реакция, която демонстрира психическите отклонения на Запада. Който буквално си живее в измислен и нарисуван свят, като се опита да вкара всички на Земята в него. Свят, в който реките текат нагоре, Слънцето изгрява от Запад и хората са многополови същества. Този психиатричен модел се изразява в поставянето на някого за враг, с който се обяснява всичко! А демоните на глобализма са добри и непорочни, всякога невинни!

Войната е тотална и сега ще приключи един неин етап, но светът ще остане във война поне за година две, а може и повече. И като казвам война, нека хората си дадат сметка, че тя е перманентна и да излязат от рамката, че ако няма физически жертви, разкъсани от бомби, то значи живеем в мир! Защото медиите водят война с хората постоянно. Две години медицината воюва с хората при това с реални жертви! И никой не протестираше за мир и неутралитет!

Примери за тази перманентна война могат да се дадат много, от облъчването на съзнанието, през подмяната на историята и родовата памет, до глобалните лъжовни успехи на материализма. Всичко това е война и има жертви! Така че, излизайте от клишетата, че ако спрете Путин, всичко ще се оправи! Точно същото ви казаха за вируса, който пуснаха – Че ако си носите маските и се ваксинирате, и лошият вирус ще изчезне, всичките ви проблеми ще се решат отведнъж, ще си пътувате, ще се прегръщате и целувате и ще си ходите на мачове и концерти. С една дума, ако правите както ви казват, илюзорно няма да имате никакви проблеми. Ето моделът – Винаги има един враг, който е виновен за всичко! Не, Путин лично не ви е виновен за нищо от това, което ви се случва! Нито Русия, нито русофилите, нито които имат смелостта да говорят. Виновните са зад маски, зад завеси, зад илюзията, че живеете в уреден свят.

Вчера проф. Дарина Григорова във фейсбук формулира много точно перманентните симптоми на алчния и считаш себе си за непогрешим Запад. Тя каза, че Западът налага над 5000 вида санкции на Русия и при първата санкция, която Русия наложи на Запада – газ за рубли – настана вой до небето. Как си позволява грозната Русия и джуджето психопат Путин такава наглост??? Да, как, наистина? Вместо да лиже прахта под краката на Запада, както правят всички уважаващи себе си завладяни народи. Даже се явиха кухненските анализаторки, които пеят в хора колко тежко става за Русия, която губи, защото няма на кого да си продава газа, Индия и Китай и го изкупуват на безценица и тя е пред фалит. А, и най-важното, Индия и Китай забиват на Путин нож в гърба, ама той не може да го разбере, глупавичък е завалията, кагебист, дурак, не чете Цеков да му обясни живота.
Слушайте ги тези, те знаят, четат, разбират!

Ето част от стария на Катасонов за петата колона в Русия, част от петата колона на глобализма, която присъства във всяка държава в света, чуждестранния капитал. Всяка прилика с лица и събития е абсолютно неслучайна и аз горещо съветвам всеки здравомислещ да си записва, защото иначе рискува да изостане от смисъла и значението на тази война в ¿-кр@й н@.

Чуждестранният капитал в Русия – опасен тил!

Русия | 02.04.2022, 00:42 | 10 998 | Валентин Катасонов

„Що е петата колона, която седи в тила и отслабва Русия отвътре? Това са държавните служители, които взимат странни решения, които противоречат на националните интереси. Това са неправителствените организации, които живеят от чуждестранни субсидии. Това и редицата медии, които са пристрастени към чуждите грантове и се занимават с антируска пропаганда. Това също е част от руската интелигенция. Това са руските бизнесмени, които имат значителни активи извън страната. Списъкът е дълъг.

След като президентът Владимир Путин призна съществуването на пета колона в страната, се появиха много интересни публикации по тази тема, но е удивително, че в нито една от тях не намерих дори споменаване на една от най-опасните разновидности на петата колона – чуждестранният капитал. Три десетилетия промиване на мозъци на гражданите на Русия не останаха незабелязани.

Разбирането за заплахите, които чуждият капитал представлява за сигурността на страната ни, изчезна в съзнанието на мнозинството наши съграждани. Докато преподавах икономически дисциплини в руските университети, видях как от година на година в съзнанието на младите хора се насаждат митове за чуждия капитал.

„Мит първи. Чуждестранните инвестиции допринасят за решаването на структурните проблеми на руската икономика.

Мит втори. Чуждестранните инвеститори инвестират в основен капитал, допринасяйки за развитието на производството, техническия прогрес, обновяването на продуктите и прочее.

Мит трети. Чуждестранните инвестиции са пари, които идват от чужбина

Мит четвърти. Присъствието на чуждия капитал у нас е малко и не представлява заплаха за руската икономика и за сигурността на Русия като цяло.

Пети мит. Чуждестранните инвеститори трябва да получат привилегии и ползи, така че да имат условия, равни на тези, които имат руските инвеститори.

Мит шести. Имаме нужда от чуждестранни инвестиции, защото страната няма собствени ресурси.

Мит седми. Чуждестранните инвестиции са поток от финансови ресурси от други страни към Русия.“

Цялата статия на Катасонов на български език е публикувана в сайта Поглед инфо.

Очистването на Русия от чуждите капитали и пари е единственият шанс за спасение от глобализма! Затова правя два извода.

1. Това, което Путин прави като антисанкционен контраудар, е историческо явление с много точно премислена подготовка и уникално по своята същност. Идеологът на антиглобалисткия удар се казва Сергей Глазнев и според мен неговата идея ще успее в основната си част. Все пак това е нещо невиждано и нечувано, което никой друг не е правил.

2. Случващото се отново отсява наблюдаващите хора, които отново показват колко им е капацитета на разбиране и успяват да проумеят ставащото извън познатите модели. Да твърдиш, а и да мислиш, че Русия загива и се срива, е отново сериозно невежество и слепота. Но ние знаем, всеки колкото може!

И така.
Много хубаво нещо е мирът!
Но той се постига, а това става с работа и жертви. Който сега не иска да работи и да жертва нещо, всъщност иска глобазимът да си продължи.

Завършвам с основата си теза днес – Путин и Русия не са ви виновни за нищо!!!

Анастасия Гешева

Бивш ¿-кр@ ин ски премиер: Спецоперацията спаси Русия от ядрен удар на НАТО

Правителството ЛЪЖЕ – България Изнася Тонове Оръжия за ¿-кр@й н@! Сензационни Разкрития на Диляна Гайтанджиева: документи

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания оБ-у-ч-@ваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

Министерството на здравето на САЩ унищожава данни от изследване на коронавируса за Пентагона в Ухан

Daily Mail извади документи за сина на Байдън и биолабораториите в ¿-кр@й н@

Ню Йорк Пост: Хънтър Байдън е намерил пари за биолаборатория в ¿-кр@й н@, потвърждават негови имейли

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

US Embassy on Ukraine Biolabs

From The Daily Bell: The Next Big Bioweapon May Emerge From US-Controlled Labs in Ukraine

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Разбира се, че войната в ¿-кр@й н@ е много повече от война в ¿-кр@й н@. Тя е първата открита антиглобалистка война – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!