Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Победителят Орбан срина ЕС: Да приемем еврото е все едно да се качим на потъващия Титаник!

Виктор Орбан

Триумфиращият Виктор Орбан разби ЕС!

Той победи! Отново. За четвърти път. Виктор Орбан триумфира на изборите в Унгария вчера и получи своя четвърти премиерски мандат като размаза конкуренцията с невиждана преднина. Явно унгарците масово припознават в негово лице лидера, който искат да ги управлява.

Виктор Орбан ги разби

И има защо. Още с преизбирането си Виктор Орбан заяви, че няма да мръдне и на йота от позициите си и няма да се съобразява с нищо, налагано от ЕС, ако то е в конфликт с интересите на собствената му държава.

Най-големият и мощен удар по самолюбието за Запада обаче е отказът на Орбан да промени валутата в родината си. Унгария продължава и ще продължи да ползва собствения си унгарски форинт и не иска да чува за еврото. Особено сега, когато кризата, вследствие на войната, става все по-голяма.

„Да приемем еврото у нас – това е все едно да драпаме да се качим на Титаник, точно в момента на потъването му. Нито сме луди, нито сме глупави, за да го направим“, отсече Виктор Орбан за радост на народа си.

Знаем и че премиерът не подкрепи някои от най-драстичните санкции на Европа срещу Русия като заяви на всеослушание, че това ще доведе до невиждана по размери катастрофа и страшен глад за Запада в 21 век. Браво на Орбан, аплодират го и милиони българи, пожелали си поне един управник като него.

Бивш ¿-кр@ ин ски премиер: Спецоперацията спаси Русия от ядрен удар на НАТО

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания оБ-у-ч-@ваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Победителят Орбан срина ЕС: Да приемем еврото е все едно да се качим на потъващия Титаник! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!