Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия е готова да покани Виктория Нюланд на разговор за биолабораториите


May be an image of 2 people and text
Facebook

/Поглед.инфо/ Международната комисия на Руската Държавна дума (долната камара на парламента) е готова да покани официално заместник-държавния секретар на САЩ по политическите въпроси Виктория Нюланд да посети Москва като част от нейното европейско пътуване, заяви в неделя председателят на комисията Леонид Слуцки.

„В понеделник, 4 април, парламентарната комисия за разследване на обстоятелства, свързани със създаването на американски биолаборатории в ¿-кр@й н@, ще проведе редовно заседание в Съвета на федерацията (горната камара на парламента, бел.р.)“, написа той в своя канал в Telegram.

„Международният комитет на Държавната дума е готов да изпрати официална покана до Нюланд да посети Москва като част от нейното европейско турне", каза още той.

Според депутата комисията планира да обсъди възможното влияние на дейността на биолабораториите в ¿-кр@й н@ върху епидемиологичната ситуация в Русия.

Нюланд планира да посети Франция, Турция, Гърция, Кипър и Германия на 2-9 април, за да обсъди ситуацията около ¿-кр@й н@ и антируските санкции.

Говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков каза по-рано, че специалната военна операция в ¿-кр@й н@ е предоставила доказателства, че управляващият режим на Ки €в спешно премахва следите от финансирана от Министерството на отбраната на САЩ военна биологична програма в ¿-кр@й н@.

Той каза, че служителите на ¿-кр@ ин ските биолаборатории са свидетелствали, че на 24 февруари са били спешно унищожени патогени на изключително опасни болести като чума, антракс, туларемия, холера и други.

Докато свидетелства пред комисията по външни отношения на Сената на САЩ на 9 март, Нzланд призна, че в ¿-кр@й н@ има някои съоръжения, провеждащи тайни биологични изследвания и Вашингтон се стреми да попречи на руските сили да получат контрол над тези съоръжения.

Тя каза, че Държавният департамент на САЩ е „доста загрижен, че руските войски, руските сили, може да се стремят да получат контрол над [тези лаборатории], така че работим с ¿-кр@ ин ците как те могат да предотвратят попадането на тези изследователски материали в ръцете на руските сили“.

Руското министерство на отбраната заяви, че всъщност това е потвърждение за участието на Пентагона във военно-биологични програми в ¿-кр@й н@.

Превод: СМ

Министерството на здравето на САЩ унищожава данни от изследване на коронавируса за Пентагона в Ухан

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

Министерството на здравето на САЩ унищожава данни от изследване на коронавируса за Пентагона в Ухан

Daily Mail извади документи за сина на Байдън и биолабораториите в ¿-кр@й н@

Ню Йорк Пост: Хънтър Байдън е намерил пари за биолаборатория в ¿-кр@й н@, потвърждават негови имейли

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

US Embassy on Ukraine Biolabs

From The Daily Bell: The Next Big Bioweapon May Emerge From US-Controlled Labs in Ukraine

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Русия е готова да покани Виктория Нюланд на разговор за биолабораториите - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!