Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Юрист, работил при Радев: Външни сили докараха кабинета "Петков" с 2 задачи! Скоро започва изпълнението на първата!

"От самото съставяне на това правителство заявявам, че то беше докарано на власт от външни сили с две задачи, които управлението на ГЕРБ и Обединените патриоти отказа да изпълни: прокарването в българското законодателство под някаква форма на обявената от КС за противоречаща на Конституцията Истанбулска конвенция и допускането на Република Северна Македония в ЕС без да са решени историческите и езикови спорове и без да са преустановени престъпленията от омраза срещу България и македонските граждани с българско национално самосъзнание". 

Това твърди в пост във фейсбук юристът и доктор по конституционно право Любомир Талев, който е раборил при президента Румен Радев.

"По първата тема скоро ще видим внесени в Народното събрание законопроекти. По втората активността на правителството и лично на Премиера Кирил Петков (ПКП) не е престанала. Скорошната среща на лидерите на държавите от Балканския полуостров, инициирана от ПКП, разговорите от която не бяха направени достояние на публиката, но скопски журналисти изнесоха информация, че на нея е обсъждано определянето на дата за оттегляне на ветото на България върху еврочленството на РСМ, го потвърждава.

В напреднал стадий е подготовката на национално предателство от страна на ляво-либералното правителство на ПКП, в нарушение на Рамковата позиция, гласувана от народното събрание, и на волята на над 70% от българския народ според устойчивите резултати от социологическите  проучвания през последните години.

Тези хора обаче са доказали, че Конституцията, законът и народната воля не ги вълнуват особено, когато имат да изпълняват възложените им поръчки. От нас зависи да не допускаме това да се случи!", казва журналистът Любомир Талев.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Юрист, работил при Радев: Външни сили докараха кабинета "Петков" с 2 задачи! Скоро започва изпълнението на първата!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!