Кеворк Кеворкян за думите на комуниста Паси към България и българите: „Майната му на Православието“, „Време е да скопим лъва на България“


Комунистът Соломон Паси (в дясно) с пълната си подкрепа за КОМУНИЗМА, и комунистическия лидер Тодор Живков
КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ
Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Кеворк Кеворкян за обидите и униженията на Соломон Паси към България и българския народ!

Големият Кеворк Кеворкян не остана безразличен (за разлика от националните ни медии) към охулването и тормоза, която редовно се излива от устата на Соломон Паси. И то не към някой политически конкурент, а към самата България и българите.

Баба Ванга: "Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!"

„Докога ще търпим този хлевоуст клерк, този отцеругател, да петни и да се гаври с честта на България?! От години това нещо произвежда не само лъжи или фалшиви новини. А му се прощава. Откъде накъде?!

Няма да забравим неговото, цитирам: „Майната му на Православието“, което е ярко ругателство срещу родината и историята ни. А тези дни пък написа, явно горд от себе си: „Време е да скопим лъва на България, за да изразим позицията си към ¿-кр@й н@“.

Минала карма и настоящи заболявания

Добротата може да промени съдбата, жестокостта поканва бедствия

Този ... (Паси), се е превърнал в мерило за търпимостта ни и слава Богу, че от него нищо не зависи. Медиите ни обаче къде бяха, защо не реагираха на изказванията му?! Паси не унижава лъва от Герба, той унижава нашата чест, а вие медии мълчите!“, бесен е Кеворк Кевокян.

След което се обърна към еврейската общност у нас, която винаги е изказвала благодарността си към България за спасението на евреите във войната. И ги попита защо не са се разграничили публично и защо не са укорили Соломон Паси за накърняващите достойнството на цял народ изказвания.

„Скоро ще се избира и генерален директор на БНТ. Към него имам само един въпрос, той е достатъчен: „Как би реагирал и какво би направил, ако някоя мастия поругае българската чест?“, завърши почтено Кеворк Кеворкян.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Баба Ванга: "Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!"

Източник/ци: Кеворк размаза Соломон Паси: Докога ще търпим мастия да бълва фекалии и да ругае България?! – Портал 21

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!