Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин иска България към Русия, защото е… българин!

Владимир Путин има български корени!

Българското потекло на Путин

Русия никога няма да опустоши България, защото руският президент Владимир Путин има по-специални отношения именно с България. Оказва се, че неговият род води началото си от българските земи. Това разкри доц. Добринка Райчинова в интервю, писа Desant.net.

Нейната теория гласи, че един от предците на днешния руски лидер е българин. След потушаването на Чипровското въстание през 1688 г. едно момче с фамилията Путин бяга от българските земи и се заселва в Русия. Там се жени за рускиня и започва знатният руски род Путин.

И до днес обаче такава друга фамилия в цяла Русия няма. Според някои историци фамилията Путин е българска.

putin_600x400-2

Владимир Путин е българин?

Не се знае дали самият Владимир Путин е наясно с българското си минало, но някои източници твърдят, че той е запознат с тази теория. Именно това е причината все още да не се отнася с България прекалено строго.

В момента България е в неприятелския списък на Русия, но правителството на Кирил Петков направи всичко възможно това да се случи. Преди година обаче, когато се разрази скандалът с руските шпиони у нас, Путин не сложи България в черния си списък.

Счита се, че въпреки всичко руският президент няма да бъде прекалено суров с България. Той иска да върне руското влияние в нея, но от посланик Митрофанова е информиран, че българският народ в по-голямата си част е русофилски, така че няма да има нужда от големи революции.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Бивш ¿-кр@ ин ски премиер: Спецоперацията спаси Русия от ядрен удар на НАТО

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Източник/ци: Путин иска България към Русия, защото е... българин!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!