Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Испания прати оръжия на ¿-кр@й н@, те попаднаха в руски ръце – з€л€н с₭и пред депутати от Австралия: Имате прекрасни бронетранспортьори, няма да е лошо да ни ги дадете

Испания прати оръжия на ¿-кр@й н@, те попаднаха в руски ръце

Руските въоръжени сили публикуваха снимки на пленени ¿-кр@ ин ски войници от последните дни от конфликта в ¿-кр@й н@. Сред част от снимките впечатление правят гранатометите С90, които Испания изпрати неотдавна на ¿-кр@ ин ската армия, за да я подпомогне във войната.

На една от снимките, например, се виждат два гранатомета – единият е С90, а другият е съветският RPG-26.

От снимката става ясно още, че испанският гранатомет за еднократна употреба (вляво), произведен от компанията Instalaza, вече е бил използван и на практика е непотребен, пишат медиите в Испания.

з€л€н с₭и пред депутати от Австралия: Имате прекрасни бронетранспортьори, няма да е лошо да ни дадете

з€л€н с₭и пред депутати от Австралия: Имате прекрасни бронетранспортьори, няма да е лошо да ни дадете

¿-кр@ ин ският президент Володимир з€л€н с₭и заяви пред парламента на Австралия днес, че са нужни нови и по-силни санкции срещу Русия, за да се увеличи натискът над нея заради инвазията ѝ в ¿-кр@й н@, предаде Ройтерс.

Той изтъкна, че Русия трябва да бъде държана за отговорна за миналите си прегрешения и предупреди, че ако светът се провали в това да накаже Москва, то това може да насърчи и други страни да поведат война срещу техните съседи. 

Австралия достави отбранително оборудване и хуманитарна помощ за ¿-кр@й н@, а също така наложи и забрана върху експорта на алуминий и алуминиеви руди, в това число и боксит, за Русия. По-рано днес Австралия въведе и мита в размер на 35 процента на всички стоки, изнасяни от Русия и Беларус за нея като част от засилване на натиска над Русия. Досега Австралия е наложила санкции на 443 руски физически лица, в това число и бизнесмени, които са приближени до руския президент Владимир Путин, както и на 33 юридически компании, в това число и на по-голямата част от руския банков сектор и на компаниите, отговарящи за руския суверен дълг, припомня БТА.

Австралия е включила в санкционния си списък и самия руски президент Владимир Путин. Санкционирани са и редица беларуски граждани и компании, в това число и беларуският президент Александър Лукашенко. Пред австралийските депутати з€л€н с₭и поиска и доставки на австралийските бронетранспортьори "Бушмастър", допълва ТАСС.

¿-кр@й н@ трябва да има всичко необходимо на бойното поле. Например вие имате прекрасни бронетранспортьори "Бушмастър", които могат да окажат съществена помощ на ¿-кр@й н@, заяви з€л€н с₭и.

,,Каня вашата прекрасна държава в нашите крайморски райони и на нашите крайбрежия на Черно и aзовско море за обновление на нашите пристанища'', допълни той.  

з€л€н с₭и подчерта, че възраждането на морския отрасъл в ¿-кр@й н@ може да бъде личен принос на Австралия за стабилността.

От своя страна премиерът на Австралия Скот Морисън обяви във встъпителните си думи за изказването на з€л€н с₭и, че австралийското правителство ще предостави още 25 милиона австралийски долара под формата на военна помощ за ¿-кр@й н@, предаде Франс прес. Помощта ще бъде под формата на "отбранителна военна техника", като радари, медицински доставки и храна.

Австралия застава до ¿-кр@й н@ срещу Русия, заяви Морисън и припомни, че страната е осигурила 91 милиона австралийски долара под формата на военна помощ за ¿-кр@й н@, 65 милиона австралийски долара за хуманитарна помощ и 70 000 тона термални въглища, които се използват за производството на енергия.

Той увери, че страната му продължава да работи с партньорите, за да накара Русия да плати максимална цена за действията си в ¿-кр@й н@, чрез целеви санкции върху физически и юридически лица, забрана на енергийни, петролни или гaзови продукти, забрана на износа на алуминий и на боксит за Русия.

Бивш ¿-кр@ ин ски премиер: Спецоперацията спаси Русия от ядрен удар на НАТО

Правителството ЛЪЖЕ – България Изнася Тонове Оръжия за ¿-кр@й н@! Сензационни Разкрития на Диляна Гайтанджиева: документи

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

Daily Mail извади документи за сина на Байдън и биолабораториите в ¿-кр@й н@

Ню Йорк Пост: Хънтър Байдън е намерил пари за биолаборатория в ¿-кр@й н@, потвърждават негови имейли

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

US Embassy on Ukraine Biolabs

From The Daily Bell: The Next Big Bioweapon May Emerge From US-Controlled Labs in Ukraine

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Испания прати оръжия на ¿-кр@й н@, те попаднаха в руски ръце - Русия - Новини Бг

з€л€н с₭и пред депутати от Австралия: Имате прекрасни бронетранспортьори, няма да е лошо да ни дадете - Русия - Новини Бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!