Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Няма друго правителство в света като нашето! –тече як грабеж на населението– Честно да ви призная, нема и друг такъв народ...!

Димитър Байрактаров

Няма друго правителство в света като нашето! Винаги може да се намери някой, който да оспори това мое мнение, но в този случай аргументите са единствено и само в полза на нашето неповторимо правителство! Веднага ще попитате какви са тези железни аргументи?

1-ви април е, но това, което пиша не е първоаприлска шега! Предстои поредно увеличаване на цените на водата, газа, тока, а на горивата си ги увеличават както си искат. С всеки изминал ден населението рязко обеднява, а спестяванията му биват изядени от инфлацията! Същата тази инфлация мощно изяжда и нашите пари, които се намират в частните пенсионни фондове, които вече са над 17 милиарда лева. Въобще тече як грабеж на населението, което без никой да го пита бе натоварено да издържа и хиляди бежанци от ¿-кр@й н@. Колко "хуманно" е да се правиш на щедър за сметка на бедния българин? За сметка на бедния българин Народното събрание тихомълком гласува милиони левове да заминат за САЩ за военни радиостанции. Както се казва по съюзнически всичко се заплаща в аванс, а доставките от САЩ ще се извършат някой ден може би, а може би това е заобиколна форма за военна помощ към ¿-кр@й н@? /Facebook

Кажете ми, скъпи приятели, има ли друго правителство в света, което да полага всички грижи за социалното удобство на чужди граждани? Има ли друго правителство в света, което да предоставя безплатно медицинско обслужване и 40 лева дневно на чужденци, които най-демонстративно се разхождат със скъпите си джипове из страната ни? Има ли друго правителство в света, което, за да не се чувстват зле чужденците им осигурява безплатни паркинги за скъпите джипове? Има ли друго правителство в света, което да се интересува за европейския просперитет на чужда държава, която мачка и унижава българските граждани? Има ли друга държава в света в, която само Цар Киро е над закона известен сред народа си като просто Киро?

И всичко това на фона на бедстващия български народ?

Е, нема друго такова правителство! Да, нема такова правителство, което заради голямата си уста е готово да остави народа си без газ и петрол! Нема такова правителство, което вместо да провежда дипломация си играе на шпионски игрички, за да се хареса на дедо Бай Дън! Нема! Нема!

Честно да ви призная, нема и друг такъв народ, който да търпи такава гавра с него!

Позор! Двамата харвардски хубавци в перачница на пари ли искат да превърнат България, чрез далавера за един милиард долара? Преди повече от десет години проведох журналистическо разследване за подобна схема за пране на пари, чрез уж инвестиция за производство за чиста енергия! Дори и днес ме напушва смях, колко елементарна и ефективно действаща беше тази схема! Някой ден ще ви разкажа! Никога не съм подозирал, че някой ще направи дубъл втори на тази схема? Днес вече и техните шефове започнаха да се отричат от тях! Явно чашата на корупцията е преляла! Незабавна оставка! Разследване и затвор! Включване в закона "Магнитски" и на двамата! Нали именно просто Киро твърди, че никой не е над закона! Хайде сега да видим има ли работеща прокуратура, която да ги подпука тези двамката и цялата им свита! Ето и линк към източника https://epicenter.bg/.../Posolstvoto-na-SASht.../278155/2/0
Интересно е, че изобличаването е произведено в предаването на Цецка от БТВ? https://www.btv.bg/.../prof-dimitar-ivanov-za-inflacijata...
Всичко това дава поводи за сериозни анализи! /Facebook

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!