Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЛЕСНО: Индия купува руски петрол с големи отстъпки – Великобритания настоява Индия да вземе мерки срещу Русия заради ¿-кр@й н@

Индия купува петрол от Русия с големи отстъпки, съобщиха днес източници от държавната "Индиън ойл корпорейшън“ (Indian Oil Corporation), цитирани от БТА.

Компанията е купила три милиона барела от суровия петрол сорт Уралс с отстъпка в диапазона от 20 до 25 долара за барел в началото на март с доставка през май.

Индия купува петрол от Русия с големи отстъпки, съобщиха днес източници от държавната "Индиън ойл корпорейшън“ (Indian Oil Corporation), цитирани от БТА.

Компанията е купила три милиона барела от суровия петрол сорт Уралс с отстъпка в диапазона от 20 до 25 долара за барел в началото на март с доставка през май.

Великобритания настоява Индия да вземе мерки срещу Русия заради ¿-кр@й н@

Великобритания настоява Индия да вземе мерки срещу Русия заради ¿-кр@й н@

Британската министърка на външните работи Лиз Тръс бе посрещната днес в Индия, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Тя ще призове азиатския гигант да вземе по-строги мерки срещу Русия заради инвазията ѝ в ¿-кр@й н@. След британската външна министърка в Делхи е очакван руският ѝ колега Сергей Лавров, отбелязва АФП.

Индия се въздържа при гласуването в Съвета за сигурност на ООН на резолюция, осъждаща Русия, и се ограничи с призив за прекратяване на насилието. Страната също така продължава да купува руски петрол и друга продукция.

В Делхи Лиз Тръс ще заяви, че "нахлуването на Русия в ¿-кр@й н@ подчертава колко е важно демокрациите да работят в по-тясна взаимна връзка за разубеждаване на агресорите, ограничаване на уязвимостта към принуда и укрепване на световната сигурност", съобщи върховният комисариат на Обединеното кралство в Делхи - основната британска дипломатическа мисия в Индия.

"По-задълбочени връзки между Обединеното кралство и Индия ще стимулират сигурността в Индийско-Тихоокеанския регион и в света, ще създадат работни места и възможности в двете страни" според Лиз Тръс, цитирана в комюнике. "Това е още по-важно в контекста на непровокираното нахлуване на Русия в ¿-кр@й н@", посочва тя.

Междувременно се очаква двудневно посещение в Индия на руския външен министър Сергей Лавров. 

Президентът на САЩ Джо Байдън нарече Индия "леко колеблива" в отношението ѝ към Русия. Тази седмица Далип Сингх, заместник-съветник по националната сигурност в Белия дом, също се отби в Делхи, отбелязва АФП.

Индия и Русия поддържат тесни връзки от десетилетия; Делхи купува от Москва голяма част от своята военна техника и оборудване.

Според доклад на Стокхолмския международен институт за изследване на мира (СИПРИ) през периода 2017-2021 г. от Русия са идвали 46 на сто от индийския внос. 

Путин е безпощаден и ни го каза право в очите. От 1-ви април, започва голямата мъка

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Индия купува руски петрол с големи отстъпки - Азия - Новини Бг

Великобритания настоява Индия да вземе мерки срещу Русия заради ¿-кр@й н@ - EU - Новини Бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!