Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Байдън затрива Просто Киро! Националното предателство се провали

biden-kiro_600x400

Кирил Петков си заминава до лятото!

Байдън вдигна мерника на Просто Киро

В Белия дом не са никак доволни от своето протеже Кирил Петков. Той беше сложен начело на България, за да осъществи ясно поставени цели на САЩ, но до момента не може да изпълни нищо заради сериозния отпор на българския народ, както и на останалите му партньори в правителството.

На първо място Просто Киро, както стана известен премиерът, не изпрати оръжие на ¿-кр@й н@, с което остави България извън войната. Байдън имаше огромното желание България да бъде превърната във фронтова зона срещу Русия.

Кирил Петков не го стори не от добра воля към своя народ и страна, а защото не му бе даден такъв шанс. Под натиска на президента Радев, българския народ и един от коалиционните си партньори БСП премиерът „клекна“ и не въвлече страната ни във войната. Той обяви, че личното му мнение е да прати помощ, но няма как да вземе такова решение самоволно.

Търпението на Джо Байдън свърши, Кирил Петков си заминава

Това, което е преляло чашата обаче, е казусът със Северна Македония. Днес стана ясно, че България ще отреже за пореден път амбициите на РСМ за преговори за влизане в ЕС. Слави Трифонов обяви, че неговата партия няма да подкрепи РСМ, защото българите продължават да не се споменават в конституцията на страната. БСП също е против приемането на тази държава в европейското семейство.

Така Кирил Петков остава с вързани ръце и въпреки че беше готов да предаде националния ни интерес, за да угоди на САЩ, няма да може да подкрепи РСМ.

Всичко това не се харесва на Америка и това ще значи край на фиаското на Петков и Василев у нас. Джо Байдън лично е взел решението да смени управлението на България, защото настоящото не може да изпълни поставените му цели.

Затова неслучайно преди дни, когато Байдън и Петков се засякоха в Брюксел, разговорът им продължи едва 8 секунди. Американският президент побърза да отсвири българския премиер, въпреки всички опити на Просто Киро да задържи вниманието му.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Байдън затрива Просто Киро! Националното предателство се провали

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!