Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В интервю за американската информационна мрежа "Риъл Америка'с войс"

Тръмп призова Путин да разкрие компромат за сина на Байдън

Доналд Тръмп призова руския президент Владимир Путин, твърде зает с войната в ¿-кр@й н@, да разкрие компромата, с който според Тръмп той изглежда разполага, за Хънтър Байдън - сина на президента на САЩ, предадоха Франс прес и БТА.

Така бившият президент републиканец се връща към неведнъж повтаряните си обвинения, особено по време на кандидатпрезидентската си кампания от 2020 г., които бяха отхвърлени от противната страна. Хънтър Байдън е сред обичайните мишени на Тръмп. Докато баща му бе вицепрезидент на Барак Обама (2009-2017), синът на Байдън имаше икономически интереси в ¿-кр@й н@ и Китай и републиканците редовно го критикуваха за това.

В интервю за американската информационна мрежа "Риъл Америка'с войс", Тръмп уверява, че съпругата на бившия московски кмет Юрий Лужков - Елена Батурина, е дала 3,5 милиона долара на Хънтър Байдън и неговото "семейство".

"Това са много пари. Тя му е дала 3,5 милиона долара и според мен Путин знае какъв е отговорът тук. Мисля, че той би трябвало да го съобщи публично", каза Тръмп. "Според мен би трябвало да знаем този отговор", добави той.

По време на предизборен дебат Тръмп вече попита Джо Байдън "защо, интересно, жената на кмета на Москва е дала на вашия син 3,5 милиона долара". "Не е вярно", отвърна тогава демократът.

В миналото Тръмп обвиняваше Джо Байдън, че е издействал уволнението на ¿-кр@ ин ски главен прокурор, за да защити от разследване за корупция гaзовото предприятие "Бурисма", защото синът му тогава бе в управата на фирмата.

Daily Mail извади документи за сина на Байдън и биолабораториите в ¿-кр@й н@

Ню Йорк Пост: Хънтър Байдън е намерил пари за биолаборатория в ¿-кр@й н@, потвърждават негови имейли

US Embassy on Ukraine Biolabs

From The Daily Bell: The Next Big Bioweapon May Emerge From US-Controlled Labs in Ukraine

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

Източник/ци: Тръмп призова Путин да разкрие компромат за сина на Байдън

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!