Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Семейство Байдън има интерес от изчезването на з€л€н с₭и


/Поглед.инфо/ Американците не са склонни да признаят връзката между Пентагона и тайните лаборатории в ¿-кр@й н@, където са изследвали биологични оръжия. Сега е установена връзка между лабораториите и семейството на Джо Байдън, което прави добри пари от патогени и токсини. При сегашните условия президентът з€л€н с₭и може да стане лично опасен за президента на Съединените щати.

Конашенков: Установени са американците, създавали биолаборатории в У-край-на

„Отидох в Киев за 12-ти или 13-ти път и трябваше да обявя поредния транш от милиард долара. Получих съгласие от Порошенко и Яценюк, че ще уволнят главния прокурор - и не го направиха. И им казах: няма да ви дадем милиард долара. И те казаха: вие не можете да направите това, вие не сте упълномощен, вие не сте президент. Казах: обадете се на президента Барак Обама. Казах: тръгвам след шест часа, ако не бъде уволнен прокурорът, няма да получите пари. И, по дяволите, държавният прокурор беше уволнен. И те поставиха надежден човек.“

Името на "надеждния човек" е Юрий Луценко - този "Диджей на Майдана", който сега изпадна от общественото поле, нямаше юридическо обрaзование, но седеше в затвора при президента Янукович. Главният прокурор, който беше освободен от поста си в името на работата си, е Виктор Шокин, той все още се опитва да съди ¿-кр@ ин ските власти, доказвайки незаконосъобразността на уволнението си. А самото признание за изнудване на милиард долара принадлежи на настоящия президент на САЩ Джо Байдън – той самодоволно разказа всичко това пред камера, без да осъзнава какви могат да бъдат последствията.

Барак Обама не пое отговорност за себе си и по-късно се оказа, че Байдън е използвал поста си като вицепрезидент за лична изгода: синът му Хънтър получава огромна заплата в ¿-кр@ ин ската енергийна компания „Бурисма“ като член на борда на директорите и като лобист. И ако Шокин е този, който започна разследване срещу тази кампания, то „надеждният човек“ Луценко е този, който спря това разследване.

На „достойните хора“ в Америка – гласоподавателите на Демократическата партия беше казано да вярват, че това е просто съвпадение: Байдън уж елиминира „корумпирания прокурор“ и не знае нищо за бизнеса на сина си. Това имаше характер на истински заговор, в който бяха замесени мнозина – от тайните служби и Държавния департамент до най-големите медии и холивудски звезди. Когато администрацията на Доналд Тръмп се опита да хвърли светлина върху този случай, като уж оказа натиск („уж“ - тъй като натиск не е доказан) върху ¿-кр@ ин ския президент Владимир з€л€н с₭и, държавният глава получи първия си импийчмънт от Камарата на представителите .

Разбирате ли, всичко щеше да се получи - способността на американския елит да му се разминава не може да бъде подценена, но потомството на президента на САЩ наистина няма късмет. Интересите му са наркотици, оргии, гуляи и всякакви съмнителни инвестиционни начинания, в които печелят от най-ценното, което имат – влиянието на баща си.

По време на едно от забавленията Хънтър счупи лаптопа си, предаде го за ремонт - и забрави да го вземе. Така ФБР и пресата получиха много компрометиращи доказателства, от които следва, че организирана престъпна група от „златна младеж“ е действала при извършване на съмнителни операции и укриване на данъци. Тя включва Хънтър, сина на председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, осиновения син на бившия държавен секретар Джон Кери, и някакъв Девън Арчър, финансов директор на цялата компания, наскоро осъден на година затвор за измама в сделка с индианското племе сиукси.

Бащата се появява в кореспонденцията на Байдън-младши като "моят човек" и "големия човек", който има право на 10% компенсация за лобистка намеса.

Самото съществуване на този лаптоп и започнатото от ФБР антикорупционно разследване станаха информация, чието публикуване в редки (главно регионални) американски медии, беше блокирано в най-големите социални мрежи. Това беше етикирано като "руска пропаганда", целяща да попречи на Байдън-старши да бъде избран за президент.

Можеше и да не бъде избран: според различните проучвания на общественото мнение, от 11% до 17% от гласувалите за Байдън не биха го направили, ако знаеха, че продължаващото разследване срещу сина му не е фалшиво.

Въпреки това, благодарение на заглушаването на скандала, той все пак се справи - и забравиха за разследването, докато президентският рейтинг не достигна срамните 40% (само Буш-младши имаше по-малко и то по време на световната финансова криза). Байдън стана „политически токсичен“ и прикритието около него започна да се срива сякаш от само себе си.

Към днешна дата водещи американски издания потвърдиха автентичността на кореспонденцията на Байдън-младши и се извиниха за предишни публикации за нея като „руска дезинформация“.

На свой ред републиканците подготвят списък с длъжностни лица, които ще бъдат съдени за „случая Хънтър“ след почти неизбежна победа на есенните частични избори за Конгрес (известно е, че прессекретарят на Белия дом Дженифър Псаки е в предварителен списък от 12 души).

ФБР е все по-близо до повдигане на подробни обвинения за финансови измами, укриване на данъци и участие в корупция, а малкото медии, които писаха за мръсотията върху Байдън в периода на забраната, издават все повече подробности за семейния бизнес.

Най-сензационното от последните е, че злощастният син е събирал средства за фирмата изпълнител на Пентагона „Метабиота“, а крайният получател на тези средства са онези почти легендарни ¿-кр@ ин ски биолаборатории, обясненията за чието съществуване сега се изисква от Русия и Китай (Пекин главно с цел тайното изследване на патогени да не се свързва единствено с него).

Освен всичко друго, Хънтър, като изпълнител, е бил помолен да осигури „културната и икономическа независимост на ¿-кр@й н@ от Русия“. Сега можем да видим какво излезе от това, когато единствено най-закоравелите демократи ще повярват на липсата на връзка между Байдън-старши и инвестицията на сина му в изследвания на смъртоносни болести.

Предполага се, че Джо Байдън е отговарял за стопанисването на Източна Европа със своята позиция - като председател на комисията по външни отношения на Сената през 2001-2003 и 2007-2009. Видният член и председател на същия комитет от 1985-1987 и 2003-2007, Ричард Лугар е човекът, който сега наричат "кръстник" на биологичните проекти на Пентагона в ¿-кр@й н@. В Сената той имаше един вид кариерно ориентиране - ОМУ, а приветственото му изявление за сътрудничество в ¿-кр@ ин ската лабораторна база в продължение на много години остава едно от малкото официални потвърждения от американска страна, че такива лаборатории, специализирани в биологични оръжия, изобщо съществуват.

Сега също знаем, че те не само са работили в тясно сътрудничество с Пентагона, но са били и семеен бизнес на Байдън, което ще заинтересува Америка непропорционално повече от оставката на някой прокурор там и проблемите на индианците-сиукси. Може дори да си представим, че пред нас е онази игла, държаща смъртта на Кошчей.

Знаем какво ще каже, когато Хънтър бъде прикован към стената от републиканците и ФБР. Ще каже, че не си спомня добре какви сделки е правил, защото е бил в постоянно наркотично омайване, но може да се закълне в едно – че баща му е свят човек. Точно това изчерпателно обяснение съдържа мемоарът на Байдън-младши „Красиви неща“, който излезе миналата година и най-вероятно е написан от технолози на Демократическата партия.

Но руското министерство на отбраната сега работи усилено, за да хвърли още повече светлина върху ¿-кр@ ин ския проект в областта на разработването на биологични оръжия и участието на семейство Байдън в него.

Има и друга страна на конфликта, която знае опасно много за този проект и тези връзки - Владимир з€л€н с₭и. Фактът, че авантюрите на Хънтър в степите на ¿-кр@й н@ са коз в ръцете му, докато се пазареше със САЩ, беше разбран от всички преди. Сега този коз е много по-скъп - и може да бъде пуснат в игра в критичен момент, който тепърва предстои.

С други думи, не може да се изключи, че з€л€н с₭и ще започне да изнудва семейство Байдън с биологични компромати, така че ¿-кр@й н@ да получи степен на защита, до пряко участие във военен конфликт с Русия. Може би вече изнудва.

При такива условия желанието на президентската администрация да се бие в ¿-кр@й н@ до последния ¿-кр@ ин ец става логично и оправдано. Особено ако се окаже, че последният ¿-кр@ ин ец е президентът з€л€н с₭и.

Превод: В. Сергеев

Daily Mail извади документи за сина на Байдън и биолабораториите в ¿-кр@й н@

Ню Йорк Пост: Хънтър Байдън е намерил пари за биолаборатория в ¿-кр@й н@, потвърждават негови имейли

Бивш ¿-кр@ ин ски премиер: Спецоперацията спаси Русия от ядрен удар на НАТО

Правителството ЛЪЖЕ – България Изнася Тонове Оръжия за ¿-кр@й н@! Сензационни Разкрития на Диляна Гайтанджиева: документи

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

US Embassy on Ukraine Biolabs

From The Daily Bell: The Next Big Bioweapon May Emerge From US-Controlled Labs in Ukraine

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Семейство Байдън има интерес от изчезването на з€л€н с₭и - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!