Следвайте "Буднаера" в Телеграм

¿-кр@й н@ беше създадена, за да взриви Русия! С либералния свят е свършено...

¿-кр@й н@ беше създадена, за да взриви Русия. ¿-кр@й н@ беше създадена като такъв проект още преди 30 години.

Това заяви проф. Иво Христов в предаването „Не се страхувай!“ с водещ Васил Василев по Телевизия Евроком.

Той цитира интервю на бившия кмет на Санкт Петербург Анатолий Александрович Собчак от 90-те години.

„¿-кр@й н@ прави всичко необходимо, за да създаде огромна 400-хилядна армия, да използва всички активи на съветската армия, както и прави отчаяни опити да задържи ядрените активи, които са на територията на ¿-кр@ ин ската съветска република“, се твърди в интервюто, посочи проф. Христов. В това интервю Собчак пита: "И срещу кого ще воюва (б.р. - ¿-кр@й н@)?"

Иво Христов изтъкна, че още преди 30 години се е оформил своеобразен съюз между националистите от Западна ¿-кр@й н@ и бившата съветска номенклатура.

Запитан какъв е новият световен ред, който се задава, социологът посочва:

„Вижда се, че се създават два полюса – единият е около Северна Америка, а вторият – около Китай. Към него вероятно ще влезе по-голямата част от Централна Азия и Иран. Саудитска Арабия води преговори за доставка на петрол в юани. В тази група ще се вкара част от Югоизточна Азия. Възможно е да се присъедини и Индия. Това е съвършено друга сила в света. Всичко зависи от това как Русия ще се представи в ¿-кр@й н@. Ако тя спечели, ще има много трусове.“

Той е категоричен, че за да намери място България в този нов световен ред като субект, а не като обект, от народа са необходими качества като гръбнак, смелост и акъл. Христов призова българите да не се оправдават с политическата класа.

От раждането на този нов световен ред най-големите бенефициенти са Китай и Турция.

Иво Христов обаче предупреди, че "когато старият хегемон си отива, но новият не е стъпил в правата си - това е най-опасното време".

Европа се самоубива, защото цялостното ѝ поведение е против икономическите ѝ интереси. Резултатът ще бъде в това, че Европа ще престане да бъде какъвто и да било фактор, посочва проф. Иво Христов.

Той припомни, че Русия, ¿-кр@й н@ и Казахстан контролират около 50% от световния експорт на пшеница. От него зависят редица страни в Северна Африка и Близкия изток и затова там се очакват трусове. Те пък от своя страна може да породят вълни от бежанци.

Запитан как ще се разрази сагата с искането на Москва природният газ да ѝ се заплаща в рубли, проф. Иво Христов каза:

"Ще има сценка - няма да вземем тоталитарните рубли на кремълското джудже. Той ще се развива през лятото, а през есента ще видим друга песен. Доставките от Русия не могат да бъдат заменени. Замяната на самата инфраструктура ще отнеме 2 - 3 години."

"С либералния свят е свършено, въпреки че европейският елит смята, че това, което се случва, е за 2-3 месеца и всичко ще се върне на мястото си. В ЕС е създаден потребителски настроен човек, който не може да понесе каквато и да било криза и който не иска да му се съобщават лоши новини", каза в заключение проф. Иво Христов.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Проф. Иво Христов: ¿-кр@й н@ беше създадена, за да взриви Русия (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!