Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ядрената реторика на радетеля на комунизма Паси плаши. Значи ли, че Брюксел и Вашингтон обмислят "атомизирането" на Балканите?

Истински Комунист!
Намрази Русия, когато отхвърли КОМУНИЗМА
Заоблича Европа, когато започна да го въвежда

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Соломон Паси е уникална фигура в родната политика, приемана като лош пророк. Той редовно изрича екзотични идеи и еретични внушения, които разсмиват, но и плашат. Проблемът е, че по време на война смехът през сълзи струва скъпо. 

Тези дни в профила си в Туитър Паси написа: "Време е да скопим лъва на България, за да отразим адекватно позицията ни по ¿-кр@й н@!" 

След като правителството зае умерена позиция и реши да не изпраща оръжие на ¿-кр@й н@, екзотичното откровение за скопяване на българския лъв трябва да се разшифрова. Защото се изрича от председателя на Атлантическия клуб, разполагащ с  информация от централата на НАТО, или пък използван като канал за тиражиране на такива намерения. 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Още по-тревожно е, че часове след началото на внезапната война, когато шокът замъглява съзнанието, Паси заяви в Би Ти Ви: "НАТО трябва да изгради ядрени военни съоръжения по бреговете на България, Румъния и Турция, в Черноморския регион. Това е единственото нещо, върху което Русия няма да посегне."

Ако недоволният от правителството Паси иска да скопи умерената му политика към войната, предлагайки разполагане на ядрено оръжие в България, значи ли това, че в Брюксел и Вашингтон обмислят "атомизирането" на Балканите?

Всъщност през 2019-а Паси направи същото предложение, което звучеше така: "Като цяло на Балканите трябва да има ядрено оръжие. Военните специалисти трябва да кажат дали то да е на север или на юг от Дунав, но ние в България това, от което имаме нужда със сигурност, са нови военноморски бази. Ако тези военноморски бази бъдат оборудвани с ядрено оръжие, това наистина ще бъде едно спокойствие, защото ядреното оръжие е едно много спокойно оръжие"...

Три години по-късно, но вече в контекста на руската инвазия в ¿-кр@й н@, Паси пак лобира за ядрено оръжие.

Добрата новина е, че досега Северноатлантическият пакт не е излизал с такава крайна позиция. Лошата е, че от 25 години Паси е вестоносецът на "ястребите", сондиращ реакциите на общественото мнение. 

Паси изпълни ролята на вестоносец и в навечерието на британско-американската операция "Шок и ужас" през 2003 г. Тогава външният министър на НДСВ първи поиска изпращане на български военен контингент в Ирак, срещу което обещаваше връщане на милиардния иракски дълг на България и танкери с евтин иракски петрол.

Резултатът за нас от иракската авантюра е известен - 13 български войници загинаха в иракската пустиня, Ирак не ни върна и един цент, а иракският петрол се оказа мит.

Войната срещу Ирак погази международното право, защото военните действия на САЩ и Великобритания не бяха одобрени с валидна резолюция на Съвета за сигурност на ООН. Тогава Паси пак ни убеждаваше в прогресивния характер на тази война, която щяла да демократизира не само Ирак, но и Близкия изток. Вместо това резултатът е над 200 000 убити в Ирак, опустошителни войни в региона, пълна разруха на няколко арабски страни и раждането на "Ислямска държава".

Само пет години след иракската касапница инициаторите на войната - президентът Джордж Буш-младши и британският премиер Тони Блеър, се извиниха за грешното си решение, оправдавайки се с невярната разузнавателна информация за химическите оръжия на Саддам Хюсеин. Но Соломон Паси не се извини.

Паси не само тестира реакциите на приспаната ни нация, но и показва тотално непознаване на Договора за неразпространение на ядрените оръжия, под който стои и подписът на България.

В член 2 на договора четем това: "Всяка Държава - страна по Договора, непритежаваща ядрено оръжие, се задължава да не приема нито пряко, нито косвено предаването от когото и да било на ядрено оръжие или на други ядрени взривни съоръжения, както и контрол над такова оръжие или взривни съоръжения, да не произвежда и да не придобива по какъвто и да било друг начин ядрено оръжие или други ядрени взривни съоръжения..."

Ако за Паси е нормално да заобикаля  международното право, правителственото мълчание за ядрените изявления на председателя на Атлантическия клуб е тревожно. В качеството си на върховен главнокомандващ президентът също не може да отминава призивите за нови бази по черноморското ни крайбрежие с ядрено оръжие в тях.

Българският лъв не заслужава отредената му от Паси съдба.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Ядрената реторика на Паси плаши. Кога властта ще го опровергае? | Вестник "ДУМА"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!