Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАТО учеха ¿-кр@ ин ските военнослужещи не да спасяват цивилни, а да ги използват за военни цели, приписвайки смъртта на цивилни на противника

Модерна ракета NLAW на НАТО удари вехт руски танк Т-72 в М@ри у пол, той не я усети ВИДЕО

/Поглед.инфо/ Месецът на специалната военна операция на въоръжените сили на РФ „отвори“ ¿-кр@й н@ като консерва. Съдържанието на тази "консерва" се оказа ужасно и в същото време изключително опасно. Много, разбира се, се очакваше, но мащабът и дълбочината на проникването на САЩ в ¿-кр@ ин ската държава, за да я превърнат в оръжие за така нареченото сдържане на Русия, са удивителни.

Щатите (на първо място) целенасочено подготвиха ¿-кр@й н@ за военен конфликт с Русия. В същото време се предполагаше, че на територията на Донбас ще се развият събития, което ще позволи на Запада безболезнено да напомпа ¿-кр@ ин ската държава с оръжия и наемници, за да изтощи силите на руските въоръжени сили в плацдарма на Донбас, като едновременно с това стартира мощна информационна кампания в самата Русия, наблягайки на неизбежните загуби на руската армия и строгата санкционна антируска политика „с цел защита на ¿-кр@й н@“.

„Масивът заловени военни документи на Въоръжените сили на ¿-кр@й н@, с които разполага нашето командване днес, както и материалите от разпитите на пленниците, ни позволяват да направим основния извод: като стартира специална операция, руският армията успя да изпревари ¿-кр@ ин ската армия за период от пет до десет дни. В момента на първия удар по-голямата част от ¿-кр@ ин ските войски са били в процес на придвижване към районите на концентрация или вече са били разположени там. Следователно няма нужда да говорим за някаква стратегическа изненада на специалната операция, но тактическата изненада беше постигната от нас. ¿-кр@ ин ската армия не е имала време да завърши разгръщането си според плановете и не е приведена в пълна бойна готовност. Командването на въоръжените сили на ¿-кр@й н@ беше уверено до последно, че руското ръководство, под политически натиск от САЩ и Запада, няма да посмее да започне мащабни военни действия преди действията от страната на ВСУ и че съюзниците на ¿-кр@й н@ контролират Русия и ще предупредят Киев навреме за началото на „руската инвазия, пише военният експерт Владислав Шуригин.

Както следва от официалното изявление на Министерството на отбраната на Руската федерация, на 22 февруари е засечена секретна шифрована телеграма от командира на Националната гвардия на ¿-кр@й н@, съдържаща план за подготовка на една от ударните групи за настъпателни действия в зоната на т. нар. „Операция на съвместните сили“ в Донбас. Дейностите по бойното координиране трябва да приключат до 28 февруари, за да започнат мащабни военни действия през март.

Така военната операция провали военните планове на онези, които възнамеряваха да използват ¿-кр@ ин ската армия, за да вържат ръката и крака на руската групировка през първите 10-15 дни от войната. Основното обаче тук е, че демилитаризацията на ¿-кр@й н@, провъзгласена за една от целите на СВО, показа доколко „мирната и гостоприемна“ страната беше натъпкана с военни съоръжения и оръжия. Цялото това „изобилие“ беше предназначено не само и не толкова за ДНР и ЛНР.

Плановете изглеждаха „възможни“, така че Киев не кри факта, че изведнъж започна да получава безпрецедентни количества „смъртоносна помощ“ от западните страни. Полигонът “Яворов” в района на Лвов, по ирония на съдбата "Международен център за поддържане на мира и сигурност", трябваше да бъде огромна тренировъчна база за наемници, пристигащи в ¿-кр@й н@ - няма съмнение, че решението на з€л€н с₭и за безвизов режим за чужденци, решили да се бият с руснаците, не е моментно, а планирано предварително. Цялата тази тълпа беше предназначена за "фронта на Донбас".

Ракетната атака по полигона приспа завинаги някои от наемниците и отрезви много от оцелелите. „Центърът за поддържане на мира“, наточен изключително за война, априори не можеше да не бъде един от приоритетите в списъка с мишени на руските въздушно-космически сили – демилитаризацията включваше неговото унищожаване.

В продължение на месец от началото на СВО всеки ден Русия демилитаризира ¿-кр@й н@, като последователно елиминира цялата военна инфраструктура на страната, създадена от НАТО като част от настъпването ѝ към границите на Руската федерация. Да, ¿-кр@й н@ не стана член на Северноатлантическия алианс, но се превърна в пълноправен военен полигон на НАТО близо до границите на Руската федерация. Освен това този полигон, първо, предполагаше постоянното присъствие на силите на Алианса в страната под прикритието на всякакви военни учения, и, второ, имаше платформа, върху която се развиваше истински военен конфликт в продължение на осем години.

Като се има предвид, че сега ¿-кр@ ин ската армия от време на време обстрелва Белгородска област на Руската федерация с “Точка-У”, отвъдморските стратези вероятно са планирали широко да включат в конфликта руската гранична зона, нанасяйки болезнени удари по градове и села. Работата на противовъздушната отбрана над Белгород, последствията от обстрела на Журавльовка са ехо от този план.

Отделно си струва да споменем методите на водене на война, на които инструкторите на НАТО преподават както ¿-кр@ ин ската армия, така и други въоръжени формирования в продължение на осем години. Тези методи са особено видими в М@ри у пол, но те са същите и в други населени места. Основният принцип е използването на цивилното население като „жив щит”, който възпрепятства напредването на руските войски. И, разбира се, използването на социална инфраструктура за настаняване на персонал, танкове, артилерия - училища и спортни площадки за тях, детски градини, театри, високи сгради, дворове.

Членовете на НАТО учеха ¿-кр@ ин ските военнослужещи не да спасяват цивилни, а да ги използват за военни цели, приписвайки смъртта на цивилни на Русия.

Мадлин Олбрайт: Търсенето на несъществуващите оръжия за масово поразяване си струваше смъртта на 500 000 иракски деца

За засилване на ефекта и създаване на подходяща картина в западните медии, няколко центъра за информационни и психологически операции работеха в тясно сътрудничество в състава на силите за специални операции на ¿-кр@й н@. Първите страници на европейската преса буквално бяха изпълнени с инсценирани кадри от Киев и М@ри у пол, предназначени да покажат на западния лаик „руската агресия“. В същото време в същия М@ри у пол "aзов" и въоръжените сили на ¿-кр@й н@, действайки според ръководствата на НАТО, не пускаха хората извън града, стреляха по гражданите, дори когато се опитваха да получат вода, превръщаха къщите им в огневи точки, взривиха драматичния театър... Не са ги учили да опазват града в „миротворческите центрове“.

Друг свеж пример за отношение към цивилните на ¿-кр@й н@ е от О де с@. Онзи ден там се проведе закрито заседание, на което местният гаулайтер Максим Марченко (в миналото командир на батальон „Айдар“) нареди на сапьорите да минират язовир “Хаджибей”! Те ще го взривят по време на настъплението на въоръжените сили на Руската федерация от Николаев.

Основното, според Марченко, е да се задържи врага, а фактът, че районът на Пересип, заедно с жителите, ще бъде наводнен, е цената, която те ще припишат на „руските диверсанти“. Животът на жителите на О де с@ в очите на нацистите не струва абсолютно нищо, те могат лесно да бъдат пожертвани.

Виждаме го навсякъде – включително в Ирпен, където взривяват мост, което затруднява евакуацията на местните жители изключително много. В Киев, където РСЗО са скрити на територията на търговски и развлекателни центрове. В Северодонецк, където умишлено и целенасочено унищожават всички търговски обекти (понякога заедно с хора) чрез обстрел. Друга любима техника е стрелбата по опашки с цел да причини голям брой жертви, както и на граждански транспорт - рядко кола от хилядите, които напускат М@ри у пол, е непокътната.

Така си представят войната американците и така са учили ¿-кр@ ин ските си подопечни – без да се съобразяват с местното население. ¿-кр@ ин ската армия, дълбоко засегната от национализъм (обърнете внимание, че прословутият "aзов" е подразделение на военна част от Националната гвардия на ¿-кр@й н@. Много бивши национални батальони също отдавна са под покрива на въоръжените сили на ¿-кр@й н@ или други силови структури на ¿-кр@й н@) се бие на територията на ¿-кр@й н@, сякаш ¿-кр@ ин ският народ за нея е чужд. Всъщност това е така, тази армия е научена така и като цяло САЩ се бият с нея в ¿-кр@й н@. За американците ¿-кр@ ин ците са или иранци, както каза Байдън, или уханци, както възкликна Пелоси.

И армията на ¿-кр@й н@, и висшите държавни служители обслужват интересите на Съединените щати, но не и на народа на ¿-кр@й н@, така че хората, с редки изключения на място, се опитват да се спасят и не всеки успява.

Специалната военна операция на Руската федерация разкри също, че САЩ изпълняват мащабна военно-биологична програма в ¿-кр@й н@ (по аналогия с „центъра за поддържане на мира“, наречена „Програма за намаляване на биологичната заплаха“) и че ¿-кр@ ин ската държава е била по пътя на създаването на ядрени оръжия (част от изследванията са проведени на полигона в Харковска област в непосредствена близост до границата с Руската федерация).

Месецът на демилитаризацията на ¿-кр@й н@ показва, че зад народната носия е скрита бомба със закъснител и преди експлозията е оставало много малко...

Превод: В. Сергеев

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

US Embassy on Ukraine Biolabs

From The Daily Bell: The Next Big Bioweapon May Emerge From US-Controlled Labs in Ukraine

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Бомба под народната носия: какво разкри специалната военна операция на Русия в ¿-кр@й н@ - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!