Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Митрофанова към Киро Канадеца: Днес си българин благодарение на СССР!

mitrofanova-kiril_600x380

Елеонора Митрофанова насмете набързо настоящото правителство на България!

Посланикът на Русия у нас продължава словесната си война с премиера Кирил Петков. Елеонора Митрофанова не спира да защитава политиката на Владимир Путин, а това откровено дразни Киро Канадеца.

Днес рускинята стигна дори доста далеч. Тя каза пред медиите, че СССР има главна заслуга за настоящите граници на България, затова трябва всички българи вечно да бъдат благодарни и признателни на “братушките”, писа Novini.bg.

“Ако не беше СССР, сега България да е само една Софийска област. След Втората Световна война именно това искат да направят от нея победителите, но благодарение на СССР България запазва цялостта си, като дори запазва и придобивката Добруджа.”, каза посланик Митрофанова.

Както е известно, Кирил Петков е родом от Пловдив, така че и той влиза в графата “благодарни на СССР” според Митрофанова.

Чичото на Кирил Петков: Този измамник в Белгия щяха да го арестуват, руснаци го пазеха в Дупница докато се лекуваше

Елеонора Митрофанова отново атакува Кирил Петков, този път с историята

Конфликтът й с Кирил Петков се задълбочава. Преди дни тя каза в ефир, че враждебното поведение на България ще бъде наказано, както и че българският народ е на страната на Русия. Премиерът отговори, че никой няма право да говори от името на народа, а след това пък рускинята го нарече “чиновник”.

Припомняме, че преди няколко седмици Митрофанова определи някои държави като “евроатлантически подлоги”. Счита се, че и България влиза в това число, макар официално да го отрече.

Руската посланичка донесе и други лоши новини за България само преди минути. Тя обяви публично, че заради поведението на кабинета “Петков” руските туристи тази година ще пропуснат българското Черноморие. Това означава огромни загуби за родната ни икономика.

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Източник/ци: Митрофанова към Просто Киро: Днес си българин благодарение на СССР!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!