Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Байдън: "Моето послание към народа на ¿-кр@й н@ е, че ние сме с вас". Путин "не може да остане на власт!"

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

"Днешните битки в Киев, М@ри у пол и Харков са последните битки в една дълга борба“, казва още той, цитиран от БНР.

Лари Финк от BlackRock, който управлява 10 трилиона долара, казва, че войната между Русия и ¿-кр@й н@ слага край на глобализацията

Ню Йорк Пост: Хънтър Байдън е намерил пари за биолаборатория в ¿-кр@й н@, потвърждават негови имейли

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

"Унгария през 1956 г., Полша през 1956 г. и след това отново през 1981 г., Чехословакия през 1968 г. – съветските танкове смазаха демократичните въстания, но съпротивата продължи, докато накрая през 1989 г., Берлинската стена и всички стени на съветското господство - те паднаха и хората надделяха".

"Битката за демокрация не можа да приключи и не приключи с края на Студената война", отбеляза още американският президент в заключителната си реч след тазседмичната европейска визита.

"През последните 30 години силите на автокрацията се възродиха по целия свят. Отличителните й белези са познати. Презрение към върховенството на закона, презрение към демократичната свобода, презрение към самата истина. Днес Русия удуши демокрацията и се опита да направи и другаде".

Байдън също така посочи, че е скверно, че Владимир Путин е излъгал, казвайки, че опитва да денацифицира ¿-кр@й н@.

"Вашингтон Пост": Неонацистите използват войната на Русия в ¿-кр@й н@ за собствени цели

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Сега е много важно за нас войниците, които се сражават и успешно отразяват нападението на путинско-фашистките орди,


Антифашистите от aзов отразяват нападението на путинско-фашистките орди







да бъде затворено небето над ¿-кр@й н@, тъй като това е най-слабата точка в нашата съпротива. Борисов се включва във войната: ?Милиони? губят живота си в тази война. Ще подкрепим доставка на оръжие за ¿-кр@й н@

Президентът на Съединените щати подчерта, че Русия не трябва "дори да си помисли да се придвижи на един инч в територия на НАТО".

"Имаме свещено задължение по член 5 да защитаваме всеки един сантиметър от територия на НАТО“, заяви Байдън и добави, че "престъпникът Путин иска да представи разширяването на НАТО като имперски проект, насочен към дестабилизиране на Русия. Нищо не е вярно. НАТО е отбранителен съюз".

"Вместо да се раздели НАТО, сега Западът е по-силен и по-обединен, отколкото някога е бил. Русия искаше по-малко присъствие на НАТО по границите си, но сега има по-силно, по-голямо присъствие", подчерта Байдън.

Джо Байдън се обърна и към руския народ, заявявайки, че е работил с руските лидери от десетилетия, след разгара на Студената война.

"Винаги съм говорил директно и честно с вас, руските хора. Позволете ми да кажа това, ако можете да ме чуете: Вие, руският народ, не сте наш враг", каза още той.

"Отказвам да повярвам, че приветствате убийството на невинни деца и баби и дядовци. Или че приемате болници, училища, родилни отделения, за бога, да бъдат удряни с руски ракети и бомби. Или че градовете са обградени, така че цивилните да не могат да бягат, доставките са прекъснати и се опитват да уморят ¿-кр@ ин ците от глад", посочи още Байдън.

"Милиони семейства са прогонени от домовете си, включително половината от всички деца в ¿-кр@й н@", посочи Байдън и добави: "Това не са действия на велика нация".

Президентът на САЩ подчерта, че "агресията на руския президент Владимир Путин е отрязала руския народ от света".

Той повтори, че Съединените щати стоят твърдо до ¿-кр@й н@, както и че вече наложените санкции над Русия са превърнали рублата в развалина.

"Тази война вече е стратегически провал за Русия. Мислеше си, че ¿-кр@ ин ците ще се дадат без бой и явно не е внимавал в часовете по история. Вместо да разруши ¿-кр@ ин ската решителност, бруталните руски методи я усилиха. Вместо да разруши НАТО, Западът е по-силен и обединен от всякога", заяви Джо Байдън, според когото предстоящата дългогодишна битка срещу автокрацията е определяща за сегашното поколение.

"Не се страхувайте. Диктатор, който е решен да възстанови една империя никога няма да изтрие човешката любов към свободата. ¿-кр@й н@ никога няма да бъде победена от Русия, защото свободните хора отказват да живеят в свят на безнадеждност и мрак. За бога, този човек не може да остане на власт!", посочи още президентът на САЩ.

Джо Байдън завърши речта си така: За бога, този човек (Владимир Путин) не може да остане на власт.

Русия: Кой ще е наш президент решават гражданите ни, а не Джо Байдън

БАЙДЪН ЗАБРАВИ КОЙ Е - Видео

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Джо Байдън: Руският народ не е наш враг - Русия - Новини Бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!