Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев: Никой да не пипа Русия, казах!

May be an image of 1 person and text
Facebook

Румен Радев прави всичко по силите си, за да не позволи на Кирил Петков да въвлече България във военен конфликт с Русия!

Румен Радев остави ¿-кр@й н@ за мезе!

Президентът на Република България постоянно повтаря колко трябва да сме съпричастни към ¿-кр@ ин ската съдба, но всъщност България продължава да не прави нищо, за да помогне на ¿-кр@й н@ да спечели войната с Русия. Главният виновник за това е Румен Радев, който е категоричен, че пратим ли оръжия на з€л€н с₭и, автоматично ще влезем във войната и може да станем дори фронт зона на военните действия.

Ген. Радев съветва и останалите членки на НАТО да стоят мирно и да не се намесват пряко във войната, защото това може да ескалира до нещо още по-опасно, писа Стандарт.

„В никакъв случай НАТО да не се намесва в конфликта, защото това може да доведе до Трета Световна война.“, категоричен е българският държавен глава.

rumen-radev3_600x400

Румен Радев не иска България да се намесва във войната

Според него всеки, който дръзне да воюва на страната на ¿-кр@й н@, е заплашен да бъде ликвидиран. Ето защо Румен Радев не желае да се праща военна помощ на ¿-кр@й н@.

Още повече че изтребителите Миг-19, които трябваше да пристигнат от САЩ, ще се забавят с 10 години. Това значи, че България спешно трябва да се сдобие с изтребители, ако не иска да се превърне в пушещо месо за великите сили.

Припомняме, че бившият министър на отбраната Стефан Янев поиска от САЩ да ни върнат парите за изтребителите, което доведе и до неговото уволнение.

След него надали някой ще посмее да иска подобни неща, което е плашещо за суверенитета на нашата страна.

Галичка Николова: Градът във видеото е по-близо до София, отколкото е Варна. В него говорят на език, който, като се заслушаме, разбираме почти без превод.
Една зловеща нощ преди 23 години внезапно и в пълен разрез с международните закони той бива бомбардиран свирепо право в сърцето. С бомби, разпръскващи обеднен уран. 15 тона обеднен уран.
Военната акция на НАТО в Сърбия унищожава над 300 училища, болници, предприятия, мостове и други обекти, заедно с хиляди човешки същества в тях, включително 89 деца.
Поразено е дори китайското посолство в Белград.
Поразени са истински родилки в истинско родилно отделение.
Поразена е площ с размери 2 пъти територията на България.
АКЦИЯТА Е НАРЕЧЕНА ОТ САЩ „ХУМАНИТАРНА“.
Провежда се след като Запада се проваля с „цветната“ си революция и не успява да свали ръководството на Югославия с дирижирани протести.
Вследствие на бомбите с обеднен уран, които САЩ хуманно пускат над сърбите, до днес продължават да измират хора от рак с темпове 2,5 пъти над средното за Европа.
Да си спомним жертвите.

"Вашингтон Пост": Неонацистите използват войната на Русия в ¿-кр@й н@ за собствени цели

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Румен Радев: Никой да не пипа Русия, казах!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!