Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев: Кризата удря народа, а не тези „от телевизора“! Война с Русия – НЕ!

Румен Радев твърд – няма да разреши България да бъде използвана във войната!

„Няма да позволя България да се въвлече в конфликта с Русия и ¿-кр@й н@, без значение кой какво ще каже или ще говори против мен! Това е крайното ми решение. Защото от тази криза сега страдат хората. Тя удря народа, а не онези, които постоянно се изказват по телевизията, пише Портал 21.

Румен Радев

Румен Радев на контра с Кирил Петков

Българите са ме избрали, за да им осигуря сигурност и спокойствие като президент и това е, което ще направя. Своеволия няма да има! Грижата ми са хората, а те искат мир. Докато съм на поста си, във войната няма да влезем“, заяви Румен Радев преди часове.

Пред медиите президентът даде и оценка за стоте дни работа на новото правителство на Кирил Петков и каза, че все още има надежди за добра работа от негова страна. Има обаче и много реални критики, които той няма да спести.

„Един е основният и огромен проблем при нас – цените. Постоянното покачване на цените тормози хората и ги кара да изнемогват. Това и само това е задачата на кабинета, по нея трябва да работи, за да облекчи народа. Трябва да се мисли за продоволствената сигурност и енергетиката, а не дали ще даваме или не оръжие на ¿-кр@й н@“, каза Румен Радев.

Относно коментара му за скандала с руския посланик, президентът каза само, че се надява и препоръчва на всички чужди дипломати да спазват етикета и нормата на поведение в нашата страна и да не си позволяват крайности.

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Радев: Кризата удря народа, а не тези „от телевизора“! Война с Русия – НЕ! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!