Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: Ето кой запали руското знаме - син на кмет от ГЕРБ

Само в Lupa.bg: Ето кой запали руското знаме - син на кмет от ГЕРБ

Иван Белишки, който е син на кмета на Панагюрище Никола Белишки и виден млад активист на ГЕРБ, е човекът, който запали руското знаме на шествието срещу кървавата агресия на Путин в ¿-кр@й н@ вчера.

Мъжът сам се похвали с действията си и получи известна подкрепа от видни протестъри като Манол Глишев, макар и с половин уста заради партийната си принаджежност. Все пак сред участвалите в демонстрацията се наложи мнението, че шествието срещу Путин би трябвало да е "естествено обединение на десните сили". Други обаче продължават да настояват, че става въпрос за явна гербаджийска провокация.

Миналата година Белишки-младши беше изправен пред съд, след като нападна младеж на 17 септември след спор за паркиране в Панагюрище. Тогава кметският син, който вече живее в София, нанася удар с метален бокс по друго момче на общинския пазар в града.

Това далеч не е първият досег на младия Белишки с правораздаването в България.

Както вече ви споменахме – през юли 2019 година той бе задържан за търговия в нета с антики, а впоследствие пуснат под гаранция от 2000 лева. Тогава той беше заснет със скрита камера как върти незаконната си търговия.

След близо 8 часа претърсвания в жилището му на столичната улица "Нишава" №34, вътре бяха открити културни ценности, револвер, както и други оръжия.

Преди шест месеца пък Белишки беше задържащ след като помете с колата няколко коли в центъра на Панагюрище, вряза се във витрина, след което се укри от органите на реда.

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Ето кой запали руското знаме - син на кмет от ГЕРБ - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!