Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадинов алармира за огромна опасност за България заради чуждо нашествие снощи в София - ЗАЩО от 81 000 ¿-кр@ ин ци влезли в България от началото на войната едва 3000 души барабар с правителството и Свободната Сирийска Армия протестираха!? ЗАЩО???

Костадинов алармира за огромна опасност за България заради чуждо нашествие снощи в София

Ето кой запали руското знаме - син на кмет от ГЕРБ

May be an image of 1 person, standing, outdoors and monument
Facebook Georgi Hrissimirov: Имаха и знамето на националните предатели и рецидивисти от Свободна Сирийска Армия, причината за краха на Сирия.
Розовите понита са тотално неадекватни. Време е да ги сваляме от власт.
Време е за възраждане.
Да живее България. 🇧🇬

Над 81 000 ¿-кр@ ин ци са влезли в България от началото на войната, 38 000 са останали /bntnews.bg/

В центъра на българската столица се веят чужди знамена, горят се други чужди знамена, държат се речи на чужд език, отбелязва лидерът на "Възраждане"

Тихомир Валериев Василев: ...разглеждайки снимките на присъстващите ми стана ясно, че някой е платил масрафа и добре е организирал събитието, коалиционно така във формат: "Америка за България"+US embassy=ПП, ГЕ(Р)П и ДБ! Вижте СНИМКИТЕ

"Само за няколко дни в центъра на София се проведоха две големи мероприятия - едното българско, в събота, другото ¿-кр@ ин ско, снощи. Нека направим сравнение между двете", пише в социалната мрежа лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

На българското имаше огромно количество български знамена и знамена на Възраждане. Имаше точно 3 други знамена - руски (2 на брой), Самарското знаме (на българското опълчение) и странно защо на Вселенската патриаршия.

May be an image of one or more people, people standing and text

Facebook Tanya Hristova Не знам дали наистина е имало и знаме на ИДИЛ на вчерашния протест или е колаж?
Костадин Костадинов
Tanya Hristova Не е колаж.

На ¿-кр@ ин ското имаше огромно количество ¿-кр@ ин ски знамена. Имаше и точно 2 други знамена - български (не повече от 5) и натовски (малко повече от българските).

На българското имаше лозунги само на български език и един на английски. На ¿-кр@ ин ското имаше лозунги само на ¿-кр@ ин ски и няколко на руски. На български нямаше.

На българското се говореше само и единствено на български език. На ¿-кр@ ин ското се говореше повече на ¿-кр@ ин ски, отколкото на български. На българското чужди знамена не се горяха. На ¿-кр@ ин ското се горяха чужди знамена.

Българското беше организирано от Възраждане за една нощ и събра повече от 5000 души - само българи.

¿-кр@ ин ското беше организирано от няколко парламентарни партии, с активното съдействие на Министерския съвет, беше подготвяно няколко дни и въпреки това събра по-малко хора, отколкото българското - при това не е ясно дали ¿-кр@ ин ците не бяха повече от българите. И това при условие, че на ¿-кр@ ин ското присъстваха почти целите парламентарни групи на ГЕРБ, ДБ и ПП, както и почти целият Министерски съвет, заедно със зам.-министрите.

В заключение - в центъра на българската столица се веят чужди знамена, горят се други чужди знамена, държат се речи на чужд език. За всичко това американските българоезични медии не обелиха и дума.

И сега си представете само едно - ако всичко това, което направиха ¿-кр@ ин ците в нашата държава го бяхме направили ние, българите, в нашата държава? Представяте ли си каква вакханалия щеше да се разрази по т.нар медии?

Българи, държавата ни е в опасност! Тя е почти напълно окупирана и е крайно време да се организираме, за да я освободим! В противен случай управляващата американска пета колона ще ни довърши - и като народ, и като държава!

Да питам за България кога?

Странно, тези хора защо не излизат, когато България има нужда от тях и не веят Български трибагреници?

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Костадинов алармира за огромна опасност за България заради чуждо нашествие снощи в София

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!