Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Командирът на "българския" батальон за подсилване на НАТО - просто американец?

Командирът на българския батальон за подсилване на НАТО - американец?

Американски офицер е възможно да оглави българската бойна група, която се сформира като част от плана на НАТО за подсилване на Източния фланг в отговор на руската агресия спрямо ¿-кр@й н@. Новината идва на фона на срещите на върха на Алианса в Брюксел днес, където са и президентът Румен Радев, и отбранителният министър Драгомир Заков заедно с началника на отбраната адм. Емил Ефтимов, при това от карта за досега постигнатите усилия по темата. 

Според инфографиката от официалната страница на Алианса се разбира, че у нас ще се разположат 900 войници, ръководени от САЩ. Флагът на Вашингтон пък е единственият, свързан с България, за разлика от представените данни за другите страни-членки на НАТО с нова разстановка на силите според плана. 

По-рано премиерът Кирил Петков съобщи, че в страната ни идват около 150 британски армейци, но знамето на кралицата не е показано в официалния документ на Алианса. Прави впечатление, че у нас допълнителните сили са най-малко, на фона на хиляди в съседните. Така, например, в Естония, чиято армия наброява едва 7000 души, формира бойна група от съюзнически сили с над 2000 единици личен състав. В съседна Румъния те ще са над 3000: 

Иначе министърът на отбраната и Радев са в Брюксел на извънредната среща на НАТО, за да бъде постигнато споразумение за укрепване на позициите на Пакта. 

Една от първите стъпки в тази посока е разполагането на четири нови бойни групи на НАТО в България, Унгария, Румъния и Словакия, обяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в навечерието на спешните разговори на високо равнище, предизвикани от войната. 

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Командирът на българския батальон за подсилване на НАТО - американец? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!