Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лукашенко към НАТО: Ненормалници! Путин и Русия ще ви стъпчат, преди да гъкнете!

Лукашенко си дава ясна сметка за силата на Владимир Путин и Русия!

Александър Лукашенко може и да е обвиняван в невъздържаност редица пъти, но показа повече разум и логика от останалите. Президентът на Беларус изказа ясната си позиция за Владимир Путин, Русия и войната в ¿-кр@й н@, както и за безумните идеи на НАТО.

Владимир Путин

Лукашенко бесен на НАТО, заяви, че Владимир Путин и Русия не бива да се предизвикват

Преди часове Лукашенко буквално скочи на Алианса, заради абсурдната (по думите му), идея на Полша да прати в ¿-кр@й н@ „мироопазващ натовски контингент“.

Самият полски лидер Анджей Дуда настоя Алианса да изпрати над сто хиляди военни, които да преминат в ¿-кр@й н@ през Лвов. А това би означавало истински ужас, според Лукашенко.

„Ако направите това, ако сте наистина толкова големи ненормалници и луди, то на часа ще избухне Третата световна война! И това е факт, няма грам съмнение. И знаете ли – Владимир Путин и Русия ще ви смачкат като с ботуш, преди да имате време да се осъзнаете и дори да гъкнете.

Как не осъзнавате тези неща, не знам, но вие какво смятате – че ще си седите отстрани пухкави и бели ли?! Или си фантазирате, че аз ще търча напред с автомата?! Хаха – нее, момчета! Това няма как да стане!

Сядайте си на задните части, мислете с главите си и изобщо не пипайте автоматите, че нямате и идея колко сериозно и чудовищно е положението“, каза Лукашенко, предава marica.bg.

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Лукашенко към НАТО: Ненормалници! Путин и Русия ще ви стъпчат, преди да гъкнете! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!