Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Край на сагата! Главата на Гешев пада на 4 април, на 5 април Борисов става затворник

Иван Гешев официално ще бъде свален до 2 седмици!

Детронацията на Гешев

ВСС прие новите правила, според които главният прокурор на България може да бъде свален от длъжност предсрочно. Това стана ясно на заседание днес.

На 8 февруари се отправи предложение министърът на правосъдието да има право да организира процедура по свалянето на главния прокурор. Незабавно Надежда Йорданова отправи предложение за гласуване оставката на Иван Гешев.

Заседанието ще се проведе на 4 април, като се очаква то да доведе до окончателния край на Иван Гешев като главен прокурор, писа Fakti.bg.

geshev-borisov1_600x430-1

Иван Гешев и Бойко Борисов го закъсаха

След като Гешев бъде свален от власт, по всяка вероятност ще бъде разследван от Бойко Рашков, който само това и чака. В същото време детронацията на Гешев по всяка вероятност ще доведе до нов арест на Бойко Борисов, който този път ще завърши в съда.

Както е известно, Гешев отказа да разглежда арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова преди дни и затова тримата бяха пуснати, без да им бъде повдигнато обвинение. Ако Гешев бъде свален, това ще бъде поправено най-вероятно още на следващия ден.

Рашков има сериозни доказателства и без Гешев зад гърба си Борисов е пътник за затвора, считат в МВР.

Що се отнася до прокуратурата, идеята на Кирил Петков е да премахнат поста на главен прокурор, за да не се повтори случаят с Гешев, като ще се работи само с областни прокурори.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Край на сагата! Главата на Гешев пада на 4 април, на 5 април Борисов става затворник

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!