Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Отвратен съм! Безсрамно укривате престъпника Борисов, а обвинявате невинни!

Кирил Петков е отвратен от случващото се!

Премиерът Кирил Петков призна, че е потресен и отвратен от това, което се разбра днес. На брифинг вътрешният министър Бойко Рашков заяви, че има образувано срещу Асен Василев досъдебно производство и то за злоупотреба с власт и по служба. Връзката и това, в което е сочен с пръст финансовият министър е казуса с паниката около горивата.

Кирил Петков

Кирил Петков е омерзен от подлостта в държавата ни

Рашков изрази омерзението си от този факт и двойния аршин на прокуратурата, а премиерът Петков подкрепи думите му на извънредната пресконференция преди часове. Кирил Петков заяви, че недоумява как е възможно престъпления, за които е наясно цялата държава, да се укриват с години, само и само да се пазят мутрите, а сега да се хвърля кал по съвсем невинен човек.

„МВР залови Борисов с доказаните му престъпления, които се разследват директно от Европейската прокуратура. И какво направи нашата – пусна го! Погали го по главата и му каза „браво, юнак“! Срам ме е от това безочие! Срам ме е и ако действително срещу Василев има повдигнато подобно обвинение, това ще е нечуван позор за хората, които уж работят за закона“, каза Петков.

Стефан Янев към Просто Киро: Спри да се правиш, че искаш да арестуваш Борисов, целта ти е друга!

Припомняме, че Бойко Борисов беше освободен ни лук ял, ни го мирисал, само 24 часа след задържането му. А отгоре на всичко, обвиненията срещу него, Владислав Горанов и Менда Стоянова бяха свалени. Че и обидени го разиграват оттогава…

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков: Отвратен съм! Безсрамно укривате престъпника Борисов, а обвинявате невинни! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!