Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Янев към Просто Киро: Спри да се правиш, че искаш да арестуваш Борисов, целта ти е друга!

Кирил Петков: Отвратен съм! Безсрамно укривате престъпника Борисов, а обвинявате невинни!

Стефан Янев смята, че Кирил Петков се опитва да остане на власт на гърба на Бойко Борисов!

Ареста на Борисов

Единственият управляващ в нашата страна, който открито се противопостави на въвличането на България във войната в ¿-кр@й н@, Стефан Янев взе отношение по темата с арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севда Арнаудова.

Според Янев на премиера изобщо не му пука дали Борисов ще влезе в затвора, а целта му е да отклони вниманието на народа от войната, където Петков се готви да даде оръжия на ¿-кр@й н@, с което да ни въвлече в конфликта, пише Offnews.bg.

Самият министър-председател призна, че е спрял този процес заради обществените нагласи. Той разкри, че тъй като 84% от народа на България е русофилски настроен, няма да се съобрази с личното си мнение и няма да помогне на ¿-кр@й н@. Освен това поясни, че не зависи само от него, а от НС.

yanev-kiro_600x400

Конфликтът между Стефан Янев и Кирил Петков продължава

Кирил Петков беше единственият разпитан като свидетел преди ареста на Борисов, с което очевидно се цели той да стане героят, който се бори с корупцията.

Според Стефан Янев обаче Кирил Петков има антибългарски цели, но единственото, което го спира да ги осъществи, е страхът, че народът ще го свали от власт.

За разлика от Просто Киро, ген. Янев не счита само и единствено Русия за виновник за войната. Според него виновните страни са и двете воюващи, т.е. Русия и ¿-кр@й н@, защото не са седнали на масата за преговори да изгладят всички конфликти.

Припомняме, че именно тази позиция на Стефан Янев му коства поста на министър на отбраната. Той категорично се обяви срещу влизането на България в конфликт с Русия, което не се хареса на Кирил Петков.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Стефан Янев към Просто Киро: Спри да се правиш, че искаш да арестуваш Борисов, целта ти е друга!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!