Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Наближава времето да отвоюваме Отечеството от кликата. Вече 100 дни сме в състояние на свободно падане

May be an image of outdoors

Димитър Шивиков

Наближава времето да отвоюваме Отечеството от кликата. България, това е българският народ, а не самозвани, набедени и поставили се в услуга на чужд господар политици. Стига експерименти и заблуди, че някой е загрижен за нас. Народе, да излизаме от състоянието на измамното опиянение, че тези жалки, неспособни индивиди, управляващи в момента, са в състояние да създадат условия за развитие на страната ни. Не виждате ли, че нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. Това е най-срамното и неспособно управление. Вече 100 дни сме в състояние на свободно падане. Използвайки ситуацията с конфликта в ¿-кр@й н@ те настървено разграбват малкото, което е останало в свой интерес. Превърнаха страната във враг на Русия, но не и народа. Безпардонна шуробаджанащина по всички етажи на властта; въпиюща неспособност да направят План за възстановяване и устойчивост; отвратителна сервилност към менторите си; потъпкване и отнемане на елементарни човешки права и свободи; тотална цензура и престъпна пропаганда; призиви към саморазправа на инакомислещите с фашизоидни наченки; използване на езика на омразата с цел дълбоко разделение на обществото ни, защото разделен и стресиран народ лесно се управлява. Те ще унищожат България! Онзи ококореният заяви, че няма да преговаря за нов договор с Газпром, а не е осигурил други източници. Това е енергиен геноцид. Аз не съм съгласен да се лишим от руския газ, няма по-евтин и има изградена инфраструктура. Предлагам на цялата тази пасмина да се диверсифицират от народа и да напуснат пределите на Отечеството! Хора, не вярвайте на пропагандаторите, те са бивши агенти на тоталитарните служби, а днес са агенти на чужди служби. С една дума предатели. В слабостта им да боравят с факти и казват истината не се свенят да обиждат и преповтарят опорките, спуснати от САЩ. Не трябва да допуснем България да се превърне в средство за постигане на чужди интереси. Страната ни трябва да се превърне в остров на неутралитет! Всичко се състои в нашите задружни усилия, за да я има нашата Татковина!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!