Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Байдън с изумителна оценка за хиперзвуковия "Кинжал"

Тя има същата бойна глава като всяка друга ракета, няма голяма разлика, освен че е почти невъзможно да бъде спряна, отбелязва американският президент

Президентът на САЩ Джо Байдън похвали руската хиперзвукова ракета "Кинжал". Както БЛИЦ писа тя за първи път бе използвана за унищожаване на подземния арсенал на въоръжените сили на ¿-кр@й н@. Американският лидер на първо място подчерта, че ракетата е практически неуязвима.

"Тя има същата бойна глава като всяка друга ракета. Няма голяма разлика, освен че е почти невъзможно да бъде спряна", каза Джо Байдън на среща с представители на бизнеса.

Хиперзвуковата аеробалистична ракета "Кинжал" е взривила подземния ¿-кр@ ин ски арсенал със скорост близо 2 км в секунда

Хиперзвуковата аеробалистична ракета 'Кинжал' е взривила подземния ¿-кр@ ин ски арсенал със скорост близо 2 км в секунда

„Искам да обърна внимание на факта, че използването на хиперзвукова аеробалистична ракета от комплекса „Кинжал“ беше извършено от обхват над 1000 километра. Времето за полет на хиперзвукова ракета беше по-малко от 10 минути“, каза официалният представител на Министерството на отбраната на Руската федерация Игор Конашенков.

Представителят на Министерството на отбраната подчерта, че поради хиперзвукова скорост и свръхвисоката кинетична енергия бойната част на ракетата „Кинжал“ е унищожила защитен подземен арсенал, разположен в планински район, построен още в СССР за съхранение на специални боеприпаси и ракети.

„Унищожаването на голям склад за гориво в с. Константиновка от хиперзвукова ракета на комплекса „Кинжал“ се дължи на неговата невидимост и неуязвимост за всякакви средства за въздушна и противоракетна отбрана на противника. Бойното използване на авиационния ракетен комплекс „Кинжал“ е потвърдено. неговата ефективност при унищожаването на силно защитени специални цели на противника“, каза Конашенков. /БЛИЦ

Джо Байдън подчерта, че въпреки че използването на хиперзвукови ракети не предлага особени предимства, руският "Кинжал" е "тежко оръжие".

Превод: БЛИЦ

Байдън си пожела Нов Световен Ред хубав за САЩ като стария, само че НОВ!

Русия ще формира новия световен ред предимно с военна сила

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!