Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков за първите 100 дни на кабинета: Промяната идва и то в правилната посока...

Може да бъде изображение с 2 души

Правителството отбелязва 100 дни от встъпването си в длъжност. По този повод министър-председателят Кирил Петков направи изявление, отправено към българските граждани.

"В деня, в който се заклехме, КЕВР предложи огромно увеличение на цената на газа и тока, точно в началото на отоплителния сезон, а цените на електроенергията на световните пазари започнаха да се покачват. 100 дни по-късно обаче КЕВР има ново ръководство, което следи цените да не се качват неоправдано в полза на определени производители", заявява в началото на изявлението си премиерът. 

България върви с гръб към бъдещето... При подобно поведение катастрофата в бъдеще е гарантирана. Войната ще приключи с тотално унищожаване на сегашната ...

Петков е категоричен, че вече 100 дни кабинетът задържа цените на тока за битовите потребители на нивата от лятото на миналата година, а през април кабинетът ще продължи да осигурява огромна финансова подкрепа за бизнеса с нов по-висок таван.

Оказва се, че България не може да си позволи да спре руския газ. В противен случай цените ще са огромни

Правейки равносметка на свършеното, министър-председателят акцентира още върху резултатите от овладяването на здравната криза, причинена от „Омикрон“, върху организацията на нашата държава за осигуряване на помощ на бягащите от войната в ¿-кр@й н@ и върху успешното приключване на техническите въпроси по линия на Плана за възстановяване и устойчивост.

"В сферата на корупцията борбата е трудна. Реално ние нямаме работеща прокуратура и стъпките са по-бавни, отколкото ни се иска. 100 дни по-късно сме на път да закрием порочно работещите Специализиран съд и прокуратура, готов е законът за разследващите функции на КПКОНПИ. Г-н Цацаров вече не оглавява тази комисия", отчита премиерът Кирил Петков, цитиран от пресслужбата на кабинета.

Според премиера има силна съпротива, която среща кабинетът в работата си в името на обществения интерес.

Провокиран от равносметката на ПКПетков в частта, че някой му бил спъвал "реформите", се запитах какви "реформи" той предприе!? И се сетих..

Русия ще формира новия световен ред предимно с военна сила

Саудитците отказаха да са "приятели" с Джонсън срещу Русия

Подкрепата за Русия в Азия, Латинска Америка и Африка: Реалната многополюсност

"Ние искаме да напредваме още по-бързо, не сме доволни от скоростта, с която идва промяната, но се радваме, че бързо или бавно тя идва - с по-малки крачки, отколкото и на нас ни се иска, но в правилната посока", категоричен бе Кирил Петков.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков за първите 100 дни на кабинета: Промяната идва и то в правилната посока - Последни Новини от DNES.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!