Следвайте "Буднаера" в Телеграм

100 дни като заложници на пълни аматьори! Урок, който не трябва да забравяме

Николай Марков - Posts | Facebook

Днес се навършват 100 дни.

Надявам се, че нито един български гражданин няма да си изкриви душата и да не признае чистосърдечно заслугите на президента за появата на това извънземно и некадърно правителство. Ако не бяха крепките усилия и прочее активности на президента Радев това нямаше да ни се случи, не и в този вид. Но в крайна сметка така решил, така направил. Никого не съдя, просто поставям въпроса за отговорността!!! Важен въпрос.

През изминалите 100 дни аз съм свидетел на пълен управленски хаос, продължаване на всички лоши, но доходоносни практики на Борисов и хунтата му в икономиката, абсолютен връх на шуробаджанащината и простащината, тотално объркване на външната политика до степен на пълна загуба на достигнатото до тук, нулава степен на ниво на вътрешна сигурност, невиждан хаос в здравеопазването, почти никакви реални стъпки към цифровизация на администрацията и икономиката, пълна нула в кризата с демографията.

Провалът на подмяната!

Дори ¿-кр@ ин ските бежанци се хванаха за главите и изпаднаха в хистерия от администрирането и управлението на страната. Но тези неща не ги дават по телевизиите-рупори на властта. Говорих със стотици хора „на терен“ свързани с бежанската вълна /частноправни и държавни субекти/ и всичко до един твърдят едно и също нещо – пълен хаос, липса на елементарни адекватни решения, постоянна смяна правилата, неяснота. Положението е същото каквото е в цялата държава, която поне трябваше да излъчи прости сигнали, че се случва нещо ново. Но това ново, наречено „продължаваме промяната“ е нищо повече от добре забравеното старо, вехто и никому ненужно управление на хаоса. Амбицията да се налагат чрез силата на американското посолство не означава реални качества и възможности на лицата, които се назначиха по върховете!

На практика всичко блокира – като започнете от плана за въстановяване, преминете през инфраструктурните проекти които се отлагат за близките 100 години и стигнете до тоталната спекула на пазара и напълно замръзените във фризера доходи. Да не говорим какво се случва в правосъдието и МВР, защото такъв срам не съм изпитвал дори по времето на хунтата борисова. Последните са ясни на всички, но лица с вселенски претенции като Рашков да се излагат като кифладжии без кифли ми идва вповече. Чутовна некадърност и управленска немощ придружена с арогантност и очевидно простодушие.

100 дни като заложници на пълни аматьори! Урок, който не трябва да забравяме.

Николай Марков - Posts | Facebook

Накратко.

Само за две седмици постигнахме като нация огромен успех.

В разузнавателните доклади от трите вида разузнаване на РФ българските граждани са посочени като приятели на Русия и е очертана червена разграничителна линия от настоящото политическо и държавно управление на страната. Сега вече държавниците, политиците, техните подгласници и медийни глашатаи са във вечна война, която еднолично и поименно поискаха да водят и в тази тяхна война по всички видими и невидими фронтове, те са напълно сами. Зад гърба им няма дори минимална подкрепа от българското общество. Точка.

Русия каза ясно на света - демилитаризация и денацификация на ¿-кр@й н@, като за начало. И това ще се случи докрай, каквото й да струва на Русия. 90% от натовската военна инфраструктура в страната, изграждана целенасочено и систематично почти цяло десетиление е унищожено т.е. за приключване на демилитаризацията остават няколко стъпки, които няма да коментирам тук. Отговорност за напълно погрешно "инвестираните" от НАТО милиарди долари в техника и други неща, носи ръководството на НАТО. Доколкото зная, няма санкция от всички страни членки за предприетото "разширяване", което може да се тълкува нееднозначно. Крайният резултат са погребани под земята милиарди, дадени от страните членки и опустошена цяла една държава на европейския континент. Кой ще отговаря за потъналите в земята милиарди на държавите членки на НАТО? Кой?

Денацификацията също върви по план. Вече е подготвен почетен батальон от световно известни ¿-кр@ ин ски нацисти, които да маршируват със спусати към земята техни знамена, по стъпките на своите предци преди 77 години. Не се поддавайте на внушения, че това са ¿-кр@ ин ски националисти - нищо подобно! Те представляват наднационално паравоенно обединение и в него има нацита от цял свят, но последните в ¿-кр@й н@ се избиват на място. Такава е заповедта на руското военно командване. По-важното е, че представителния батальон за 9 май е подсигурен и вече тренират строева подготовка близо до Москва. И това ще бъде урок за всички държави, които поддържаха и поддържат нацисти в собстената си държава или извън нея. Германия например, промени част от законодателството си и започна тиха вътрешна чистка на нацистки паравоенни организации /над 50 хиляди човека/, грижливо незабелязвани досега от държавната власт. Сега вече ги забелязаха!

За нас не е добре да обсъждаме публично стратегическите цели на Русия към този момент.

Тя си носи отговорността за тях и това си е нейна работа, не наша! Ние да помислим по-добре за България, защото и тук " Десния сектор" се оказа пълно копие на ¿-кр@ ин ската нацистка организация. Разликата е, че в ¿-кр@й н@ те са на ниво управление на един град - М@ри у пол, а в България "десния сектор" има политическо и олигархично представителство и управлява страната. Постарайте се да запомните добре имената на всички наши съграждани, които призововаха открито, продължават да призовават и бутат към война, които декларираха /писмено и устно/ че самите те са във война срещу Русия, които се обявават за смъртни врагове и искат открито главите и физическата смърт на всеки различен от тях и на които посредствената арогантност стига до открити заплахи и саморазправа с вендета за всеки русофил. Това е лицето на нацизма в световен план - те са арийската раса! Всички други са за концлагерите им, за кладите им и за масовните им гробове. Наричат всичко това "европейска политика", но всъщност искат и са готови да извършат тотален геноцид към всеки различен от тях в собствената им страна.

И на "десния сектор" ще дойде времето, то всъщност чука на вратите им и те го знаят добре. Това което не знаят, никога няма да им бъде съобщено или подсказано, защото злото има много конкретно име. Тяхната скрита и открита война срещу бедните и ограбените от тях хора по света, нации и държави. Война на оядените и лоясали от пари либерални безбожници срещу бедните правеници по целия свят. Войната на дявола срещу Бога!

Сами се досетете как ще завърши всичко и кой ще победи.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!