Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато за 100 дена си изгубил почти цялото доверие на народа, когато за 100 дена си доказал, че работиш единствено и само за интереса на „съюзниците“ – Живеем в условия на тотална управленческа немощ

Димитър Байрактаров: Когато за 100 дена си изгубил почти цялото доверие на народа, когато за 100 дена си доказал, че работиш единствено и само за интереса на "съюзниците", когато за 100 дена си довел държавата до небивала инфлация и увеличение на цените, когато за 100 дена не си разбрал, че си министър-председател на България, това означава, че е редно незабавно да подадеш оставка! За създадените скандали и липса на решения, както и опитите за въвличането на България във военния конфликт между ¿-кр@й н@ и Русия, нека поколенията съдят!

Димитър Байрактаров: Живеем в условия на тотална управленческа немощ за решаване на каквито и да е проблеми, свързани с инфлацията в страната! Министри и депутати обикалят пропагандните студия и всячески заблуждават населението, че високите цени се дължат на привнесена отвън инфлация!

ЛЪЖА!

Първият фактор за висока инфлация са високите цени на електроенергия, която си произвеждаме ние като държава! Правителството граби населението с пет пъти по-висока цена на тока, която се увеличава чрез поставени фирми на входа и изхода на системата!

Вторият фактор е увеличената цена на горивата, въпреки драстичното падане на цената на петрола! В този случай сме свидетели на уникален картел между големите търговци на горива и правителството, което пълни продънената хазна с акцизи и ДДС.

Всичко това има пряко отражение върху крайните цени на основни стоки от потребителската кошница, които съсипват населението по най-безпощаден начин!

За пореден път българския народ е заложник политико-олигархични интереси, които ни водят към пропастта!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!